Roadtrip langs MKB-parels van West-Brabant

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

West-Brabant zit vol mooie mkb-bedrijven. Bedrijven die groeien door te innoveren. Wij zijn erg trots dat we de verhalen van 19 van hen hebben kunnen bundelen in de uitgave 'Roadtrip langs mkb-parels van West-Brabant', uit elke gemeente één.

West-Brabant zit vol mooie mkb-bedrijven. Bedrijven die groeien door te innoveren. Wij zijn erg trots dat we de verhalen van 19 van hen hebben kunnen bundelen in de uitgave ‘Roadtrip langs mkb-parels van West-Brabant’, uit elke gemeente één. Samen zijn zij West-Brabant!

Wethouder Boaz Adank van Breda kreeg van REWIN directeur Henk Rosman het eerste exemplaar van de ‘Roadtrip langs mkb-parels van West-Brabant’.  Wilt u ook de verhalen lezen? Klik dan voor meer info over “Roadtrip langs de mkb-parels van West-Brabant” met de keuzemogelijkheid voor deze uitgave én de nieuwe uitgave die in 2020 verschenen is. 

De ‘mkb-roadtrip’ vindt plaats in het kader van het Groei mkb-programma West-Brabant. Samen met accountmanagers economische zaken, bezoekt REWIN West-Brabantse mkb-ers waarbij we vragen naar de toekomstplannen en de eventuele knelpunten. Vervolgens kijken we samen waar REWIN kan ondersteunen. 

Er zijn honderden mooie mkb-bedrijven in de regio. U begrijpt dat wij een selectie hebben moeten maken. Het resultaat is een ondernemersverhaal uit iedere West-Brabantse gemeente en de gemeente Tholen. In totaal 19 verhalen die inspireren en wellicht nieuwe inzichten opleveren. En wie weet, leest u over een ondernemer waarmee u bepaalde zaken deelt, die een toeleverancier kan zijn, of waar u van kunt leren. In dat geval: zoek elkaar op. Als u dat wilt, helpen we u daarbij.

Neem contact op
Yvette Estourgie

Programmamanager
Groei MKB

y.estourgie@rewin.nl
06-12 58 01 83