Groei MKB

Het mkb in West-Brabant helpen groeien. Dat is kortgezegd onze missie. Dat doen we door mkb’ers te verbinden met elkaar, met onderwijsinstellingen en met regionale overheden.

Evenementenlogistiek, onderdelen voor raketten en satellieten, vleesvervangers, transformatoren, games, biobased chemie, webapplicaties, sensoren, separatietechnologie; je kunt het zo gek niet verzinnen of West-Brabantse mkb’ers maken het. Al deze mkb-bedrijven zijn enorm belangrijk voor een vitale regionale economie. REWIN ondersteunt deze ondernemers namens de regio met groei- en innovatieprogramma’s. Want samen sta je sterker en kom je verder.

Groeimotor voor het mkb in West-Brabant

Het mkb in West-Brabant helpen groeien. Dat is kortgezegd onze missie. Dat doen we door mkb’ers te verbinden met elkaar, met onderwijsinstellingen en met regionale overheden. Wij werken proactief en resultaatgericht aan de hand van de thema’s financiering, digitalisering, verduurzaming en samenwerken/verbinden. Dankzij een MKB-Deal van de Rijksoverheid is het mogelijk samen te investeren in vernieuwing van het mkb in onze regio. De MKB-Deal richt zich op de thema’s digitalisering, innovatie en human capital.

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Mogen wij je even een spiegel voorhouden? Wil je even uit ‘de operatie’ gehaald worden en samen reflecteren op jouw business? Wil je benchmarken, samenwerken of innoveren? Worstel je met de voortschrijdende digitalisering, of zoek je naar financieringsmogelijkheden? Wij zijn graag jouw startmotor bij het beantwoorden van dit soort vraagstukken.

Kijk voor meer informatie ook eens naar de volgende initiatieven:

REWIN picto mkb groei
Neem contact op
Yvette Estourgie

Programmamanager
Groei MKB

y.estourgie@rewin.nl
06-12 58 01 83

Aanmelden nieuwsbrief

REWIN West-Brabant

Initieert, stimuleert, verbindt