Info

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant. REWIN initieert, stimuleert en verbindt en zorgt dat West-Brabant de plek is waar innovatieve ondernemers willen zijn.

Onze kracht zit in onze focus en flexibiliteit. We maken ons sterk voor transformatie en een toekomstgericht West-Brabant.

Met ons unieke netwerk initiëren en versterken we triple helix samenwerking en zorgen we dat ondernemers, kennisinstellingen en overheid elkaar vinden. We organiseren samenwerkingen en stimuleren innovatieve toepassingen. Tussen bedrijven onderling, en met kennis/onderwijsinstellingen en overheden.

Waarom we doen wat we doen

De wereld verandert. West-Brabant heeft hier een antwoord op. 

Vertegenwoordigers van overheid, onderwijs en bedrijfsleven zitten samen in de Economic Board van West-Brabant (EBWB) en stellen de koers van de regio vast. Met duidelijke keuzes voor transitie naar de nieuwe economie. Groener, socialer, duurzamer. 

In 2030 wil West-Brabant dé voorloper zijn in de transitie naar een nieuwe, groene, duurzame en sociale economie en de plek voor ondernemers die daaraan bijdragen. Daar maakt REWIN zich sterk voor. Vanuit 2 thema’s en 4 strategische programma’s. En met vele projecten. In samenwerking met kennisinstellingen, onderwijs, overheden en bedrijven. 

Klik voor meer info over de thema’s & programma’s:

Duurzame Economie
– Circulair Ondernemen
– Plantbased Ondernemen

Innovatief Ondernemen
– Startups & Scale-ups 
– Innovatief Mkb

 

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Heb jij interesse om deel te nemen aan de verschillende activiteiten van de programma’s? Wil je met je bedrijf ook werken aan de transitie naar een duurzame economie? Duurzaam innoveren? Neem dan contact op met onze programmamanagers .Zij staan voor je klaar.

 

Voor overige informatie: communicatie@rewin.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant