Innovatief Mkb

Het mkb in West-Brabant helpen innoveren. Dat is kortgezegd onze missie. Dat doen we door mkb’ers te verbinden met elkaar, met onderwijsinstellingen en met regionale overheden. Zo helpen wij het innovatieve mkb op weg in de transitie naar een nieuwe economie.

Drones inzetten voor smart farming, plantbased  vleesvervangers, vertical farming, sensoren, datagedreven faciliteiten, separatietechnologie; circulaire textiel, je kunt het zo gek niet verzinnen of West-Brabantse mkb’ers maken het. Al deze mkb-bedrijven zijn enorm belangrijk voor een vitale regionale economie. REWIN ondersteunt deze ondernemers namens de regio met innovatieprogramma’s en in de transitie naar de nieuwe economie.

Want samen sta je sterker en kom je verder.

Innovatiemotor voor het mkb in West-Brabant

Het mkb in West-Brabant helpen innoveren. Dat doen we door mkb’ers te verbinden met elkaar, met onderwijsinstellingen en met overheden. Het doel is om tot meer succesvol en impactvol mkb-ondernemerschap te komen. We richten ons erop om bedrijven meer positieve maatschappelijke impact te laten maken, hand in hand met financiële groei. We brengen het netwerk bij elkaar om succesvolle innovaties te implementeren. Ben jij een innovatieve mkb’er uit West-Brabant? Dan zijn we naar jou op zoek! 

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Mogen wij je even een spiegel voorhouden? Wil je even uit ‘de operatie’ gehaald worden en samen reflecteren op jouw business? Om competitief en relevant te blijven, moet je meebewegen of zelfs voorop lopen. Door te innoveren kun je kansen benutten die je helpen op het pad naar de nieuwe economie. Wil je benchmarken, samenwerken of innoveren?

Worstel je met de voortschrijdende data- en digitalisering, zoek je naar financieringsmogelijkheden of wil je verduurzamen? Wij zijn graag jouw startmotor bij het beantwoorden van dit soort vraagstukken.

Kijk voor meer informatie ook eens naar de volgende initiatieven:

REWIN picto mkb groei
Neem contact op
Yvette Estourgie

Programmamanagement
Innovatief Mkb

y.estourgie@rewin.nl
06-12 58 01 83

Aanmelden nieuwsbrief

REWIN West-Brabant

Initieert, stimuleert, verbindt