Netwerk Parels van West-Brabant

Binnen het netwerkprogramma Parels van West-Brabant nemen wij – samen met een accountmanager EZ van de betreffende gemeente – actief contact op met mkb-ondernemers in de regio.

We gaan in gesprek, inventariseren waar de ondernemer behoefte aan heeft en zoeken daar een passend antwoord bij. Bijvoorbeeld een andere ondernemer om samen mee te innoveren, of om reststromen mee uit te wisselen. Ook helpen we bij financieringsvraagstukken, leggen we contacten met het relevante onderwijs en nog veel meer.

West-Brabant mag trots zijn op haar mkb-bedrijven; het zijn de parels in onze regionale economie. Je leest erover in twee boekjes met inspirerende ondernemersverhalen. Op onze beurt zijn wij trots dat we die mooie lessen mochten noteren en uitgeven.

In beide publicaties vind je ondernemersverhalen uit iedere West-Brabantse gemeente. Verhalen die inspireren en wellicht nieuwe inzichten opleveren. En wie weet, lees je over een ondernemer waarmee je bepaalde zaken deelt, die een toeleverancier kan zijn, of waar je van kunt leren. In dat geval: zoek elkaar op. Als je dat wilt, helpen we je daarbij. Zo gaan we samen op weg naar vernieuwend ondernemerschap!

Ons ideaal is om al die West-Brabantse startup- en mkb-parels te verenigen in een netwerk waarin men elkaar weet te vinden. Daarom startten wij in 2021 met de opbouw van een West-Brabants netwerk: De parels van West-Brabant.

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Ben je nog niet gebeld door onze mkb-desk? Wil je graag eens van gedachten wisselen met onze experts? Neem dan zelf contact op met Yvette Estourgie.

< Terug naar Groei MKB

REWIN picto mkb groei
Neem contact op
Yvette Estourgie

Programmamanager
Groei MKB

y.estourgie@rewin.nl
06-12 58 01 83

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief

REWIN
Regionale programma's

REWIN West-Brabant

Initieert, stimuleert, verbindt