Innovatieprogramma Brabantse Agrofood 2020

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

De provincie Brabant wil in 2020 tot de meest innovatieve, duurzame en slimme agrofoodregio's van Europa behoren. Met een vitale, maatschappelijk gewaardeerde en bedrijfseconomisch gezonde sector die opereert in evenwicht met de omgeving, met maximale aandacht voor gezondheid, dierenwelzijn en milieu. Duurzaamheid staat centraal in alle activiteiten: produceren, bewerken, vermarkten en distribueren. De sector draagt bij aan de maatschappelijke opgaven, van energietransitie tot gezondheid en zorg. Kwaliteit en toegevoegde waarde maken het verschil; Brabant Quality. Alle spelers in de Brabantse agrofood bereiken dit door samen te werken en te innoveren.

Ook REWIN is aangehaakt op het Provinciale innovatieprogramma Brabantse Agrofood 2020. We doen dit met verschillende partners, en rond diverse thema’s.
Zo hebben we onlangs een tweetal workshops (mede)georganiseerd en wel rond de programma-onderwerpen ‘Voeding & Gezondheid’ en ‘Voedselverspilling’. Een kort verslag van beide vindt u hieronder:

Meer weten over onze activiteiten ten behoeve van het aanjagen van de agrofoodsector in West-Brabant? Neem contact op met Marc-Paul van Halderen.

Neem contact op
Carla Scheurink

Marketing en communicatie

c.scheurink@rewin.nl
06-28 35 27 21

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant