Uitnodiging masterclass: een brede kijk op arbeidsproductiviteit

Wil je bouwen aan een stevige toekomst voor jouw bedrijf én voor de maakindustrie als collectief? Doe dan mee!

Als ondernemer heb je te maken met stevige uitdagingen. Het moet allemaal slimmer, groener, schoner, circulair en sociaal. De eisen van deze tijd zijn torenhoog. Wij begrijpen dat dit een complexe uitdaging is en willen je hierbij helpen.

Dit is hoe we je gaan helpen

Samen met Avans Hogeschool en Midpoint Brabant organiseert REWIN vanuit het programma Slimmer Werken – geheel kosteloos – vier kleinschalige masterclasses. Deze zijn bedoeld voor directeur-eigenaren van mkb-maakbedrijven in West- en Midden-Brabant met 20 tot 250 medewerkers. 

Samen met vooruitstrevende collega-ondernemers ga je aan de slag om concrete handvaten te vinden voor jouw toekomstbestendige onderneming.

Via praktijkgericht onderzoek achterhalen we aan welke knoppen je bedrijf kan draaien en welke effecten dit heeft op je productiviteit. Hierbij hanteren we het 6-kapitalen model op een laagdrempelige en praktische manier waardoor je een andere en nieuwe kijk krijgt op je bedrijfsvoering.

Deze masterclasses dragen bij aan het onderzoek Brede  Arbeidsproductiviteit van Avans Hogeschool.

Praktische info en aanmelden

Jij kunt deelnemen aan dit unieke traject van 4 exclusieve masterclasses verdeeld over een periode van 2 jaar. De eerste masterclass start op 29 mei bij Avans Hogeschool in Tilburg (Prof. Cobbenhagenlaan 13) van 13.00 tot 17.00 uur.

Meld je vóór 1 mei aan via deze link om zeker te zijn van jouw plek.

Wil je bouwen aan een stevige toekomst voor jouw bedrijf én voor de maakindustrie als collectief? Doe dan mee!

Vragen? Neem gerust contact op met John den Ridder. Zijn contactgegevens vind je linksboven.

digitaliseren-dataficeren

Powered by

Dit onderzoek met actieve inbreng van mkb-maakbedrijven is een initiatief van Avans Hogeschool, Metaalunie, FME, REWIN en Midpoint Brabant en maakt onderdeel uit van het programma Slimmer Werken, gesteund door de Provincie Noord-Brabant. Dit programma versterkt de productiviteit van de mkb-maakindustrie in Midden-Brabant en biedt oplossingen om slimmer en efficiënter te werken.

Neem contact op
John den Ridder

Digitalisering, dataficering en robotisering

j.denridder@rewin.nl
06-27 90 90 67

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant