Strategische acquisitie

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

REWIN heeft 3 vormen van acquisitie om recht te doen aan West-Brabant als hub voor vernieuwend ondernemerschap. Bekijk de animatie en zie hoe we zo proberen om specifiek bedrijven met toegevoegde waarde in de regio West-Brabant te laten vestigen.

REWIN bouwt aan een economisch sterk West-Brabant waarbij we ondernemers helpen groeien, innoveren en vestigen. De Economic Board West-Brabant heeft daarbij de gewenste koers van de regio duidelijk aangegeven in de Economische Agenda; West-Brabant, hub voor vernieuwend ondernemerschap.

We hebben de activiteiten die zich richten op acquisite en vestiging van bedrijven in West-Brabant op 3 verschillende manieren ingericht om zo ook het aantrekken van vernieuwend ondernemerschap te faciliteren. We maken daarbij een driedeling.   

1. Algemene, generieke acquisitie
de deur staat altijd open voor bedrijven die zich willen vestigen en we ondersteunen hen daarbij. 

2. Acquisitie op basis van de behoeften van de sterke sectoren.
we acquireren gericht bedrijven met toegevoegde waarde voor de regio, zoals aangegeven vanuit de sectorprogramma’s  (HighTech Maintenance, Agrofood/Biobased, Logistiek en Creatieve Dienstverlening).  

3. Strategische acquisitie op basis van innovatievragen
We inventariseren de vraagstukken van grote bedrijven in West-Brabant en koppelen die via challenges aan innovatieve oplossingen. Deze intensieve samenwerking kan leiden tot vestiging in de regio.

De onderstaande animatie licht dit toe.

Neem contact op
Guido van Liefland

Netwerkontwikkeling

g.vanliefland@rewin.nl
06-53 58 76 54

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant