Vacature | Medior marketing- & communicatieprofessional

Zet jouw energie en communicatie-skills in voor REWIN en de regio
Werkuren

32 - 40 uur/week

Dienstverband

Periode van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Salarisindicatie

€ 3.500 - € 5.000 p/maand o.b.v. fulltime (40 uur/week), naar gelang ervaring

Vind jij het belangrijk om écht bezig te zijn met de transitie naar de nieuwe economie? Krijg je energie van het dynamische speelveld van bedrijven, onderwijs en overheid en het wegzetten van de rol van REWIN hierin? Dan hebben wij een inspirerende communicatiebaan beschikbaar die helemaal past bij jou!

Dit ben jij

We zoeken een gedreven, allround communicatieprofessional die sterk is in corporate, programma- en projectcommunicatie. Je adviseert, maakt plannen, schrijft, publiceert en bent een goede netwerker.

Je bent niet zo van gespreide bedjes, het geeft je vooral energie om lijnen mee uit te zetten – en er ook buiten te kleuren – en zaken (door) te ontwikkelen.

Je vormt een hecht team met je (strategische) marcom-collega. Jullie zijn elkaars klankbord, sparringpartner en inspirator.

Omdat je al een jaar of vijf actief bent in een dergelijke rol, hoeven we jou hier niet uit te leggen waar jouw focus komt te liggen. Jij weet dat als geen ander! We praten daar graag verder over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hierom wil jij werken bij REWIN

  • Een inspirerende en afwisselende marketing-/communicatiebaan in het hart van Breda met werk dat de hele regio raakt
  • Je maakt het (communicatie)verschil voor ondernemingen, onderwijs-/kennisinstellingen en overheidspartners die zich met jouw hulp bewegen naar de nieuwe economie
  • Een plek waar je jouw creativiteit elke dag kunt inzetten, of het nu gaat om marketing- & communicatieproducties of om oplossingen voor onverwachte uitdagingen
  • Een sleutelrol in een complexe omgeving waar geen dag hetzelfde is
  • Fijn en klein team en (vega)bitterballen op donderdagmiddag

Dit breng je mee

Je bent zelfstandig en proactief, maar weet wanneer teamwork het eindproduct beter maakt. Dat is belangrijk in dit werk met veel betrokken partijen en verschillende belangen.

Je bent een denker én een doener. Je steekt dus zelf de handen uit de mouwen, bent digitaal vaardig (ervaring met WordPress is een pré) en lekker gestructureerd.

Je bent flexibel en snapt goed wanneer welke boodschap aan welke tafel verteld moet worden.

Je (online) schrijfkwaliteiten zijn uitstekend, je bent creatief (met taal), hebt een vlotte pen en draait je hand niet om voor publiceren op website en social media.

Je hebt een positief-kritische houding, geeft gevraagd en ongevraagd advies en neemt stelling als dat nodig is.

Je kunt plannen en organiseren: je zorgt dat de strategie van papier af komt en bent spin in het web bij de uitvoering.

Je durft ook goed aan te geven wanneer je iets nog niet goed in de vingers hebt. Je gaat ‘aan’ bij het leren van nieuwe dingen en werkt daarin samen met de communicatiestrateeg.

Heb je al een netwerk in de regio, dan is dat absoluut meegenomen.

REWIN kent een grote variatie in regionale stakeholders, triple helix. Dat maakt communiceren soms ingewikkeld. Dat vind jij juist interessant en een uitdaging.

Over REWIN

REWIN vormt de spin in het web in de ontwikkeling van een bloeiend en toekomstbestendig West-Brabant. Met ons unieke netwerk initiëren en versterken we de transitie naar een nieuwe economie. Voor, met en tussen ondernemingen, onderwijs- en kennisinstellingen en overheidspartners.
We voeren de economische agenda West-Brabant uit vanuit vier strategische programma’s en concrete projecten. Zo werken we samen aan de nieuwe economie. De toekomst is plantbased, circulair en innovatief. Doe je mee?

Collega's en werkplek

Je wordt onderdeel van een enthousiast team waar samenwerking centraal staat, niet alleen met collega’s maar ook met relaties van andere organisaties. Je werkt vanuit ons kantoor in het Merkhuis op de Triple O Campus in Breda, en af en toe vanuit huis. Ook ben je regelmatig op pad in de regio.

We drinken graag een kop koffie met je

Ben je nieuwsgierig en wil je eerst meer weten voordat je eventueel solliciteert? Leuk! Je bent welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op met Marion van den Berg, marketing- & communicatiestrateeg via m.vandenberg@rewin.nl of 06 28 35 27 02  
Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Marion ontvangt jouw reactie graag uiterlijk 5 juni a.s.

Neem contact op
Marion van den Berg

Marketing en communicatie

m.vandenberg@rewin.nl
06-28 35 27 02

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant