BioVoice challenges gesloten: 85 aanmeldingen

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

De tweede BioVoice challengeronde leverde maar liefst 85 pitches op voor de challenges van Capi Europe, Cargill, Dow, Cosun, Lamb Weston/Meijer en SABIC. Wie gaan er door naar fase 2?

De openstellingsperiode van de tweede BioVoice challengeronde is voorbij. Maar liefst 85 pitches zijn ingediend om in te gaan op de challenges van Capi Europe, Cargill, Dow, Cosun, Lamb Weston/Meijer en SABIC. Ondanks de lastige omstandigheden waar we allemaal mee te maken hebben, hebben vele mkb’ers/zzp’ers/start-ups de tijd en moeite genomen hun idee/oplossing voor een (of meer) van de challenges in te brengen. Er zijn heel interessante voorstellen binnengekomen!

Selectie
In de week die volgde op de sluitingsdatum (8 mei), bogen de ‘uitdagers’ (dus de grootbedrijven) zich over alle aangeleverde pitches en stelden ze vast welke er zouden kunnen aansluiten bij hun behoeften.
Afgelopen vrijdag, 15 mei, konden we bekendmaken hoeveel en welke aanmelders zijn geselecteerd voor het vervolgtraject.

32 aanmeldingen voldeden aan de wensen van de challengers of hebben hen zelfs verrast. De 32 deelnemers zijn uitgenodigd voor een uitgebreide (digitale) kennismaking met hun challenger om de challenge te verdiepen, de oplossing te bespreken, de ‘match’ te beoordelen en de scope van de mogelijke samenwerking te bepalen. Kortom: samen de volgende stap te zetten op weg naar een eventueel innovatiecontract.

Sterk ecosysteem voor de andere innovaties
In 53 gevallen was er sprake van onvoldoende match tussen de voorgestelde oplossing en de bijbehorende challenge. Dat wil niet zeggen dat die voorstellen niet tot nieuwe business voor deze 53 partijen zouden kunnen leiden, integendeel. Het biobased/circulaire ecosysteem in het werkgebied van BioVoice (West- en Midden-Brabant en Zeeland) kan individuele bedrijven ondersteunen bij de opschaling van hun bio-circulaire innovaties.

Benieuwd wat bijvoorbeeld de Green Chemistry Campus en de Circular Biobased Delta bedrijven te bieden hebben? Bekijk de video en krijg een eerste indruk van de mogelijkheden.

Neem contact op
Bob Houpst

Business development

b.houpst@rewin.nl
06-14 31 48 25 

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant