West-Brabant Summit

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

West-Brabant Summit. Digitaal en interactief. Ruim 100 deelnemers uit overheid,onderwijs en bedrijfsleven.

REWIN organiseerde op 4 november de West-Brabant Summit. Digitaal, interactief en verrassend on-line van 15.00 – 17.00 uur. 

Juist in moeilijke tijden is het belangrijk om samen te werken voor een economisch robuust West-Brabant. De basis vormt de economische agenda. Hierin is de koers en ambitie van de regio vastgesteld door de EBWB (Economic Board West-Brabant). Tijdens de West-Brabant Summit willen we informeren en bijpraten over hoe REWIN dit uitwerkt via regionale programma’s. Met als steekwoorden inspireren, discussiëren, kennis delen en verbinden.    

Ruim 100 (!) genodigden uit bestuurlijk en ambtelijk West-Brabant, West-Brabantse bedrijven die een relatie hebben met de verschillende programma’s en besturen van West-Brabantse onderwijsinstellingen namen deel.

Directeur Henk Rosman van REWIN trad op als  dagvoorzitter. Na een plenair programma, met onder meer een presentatie van prof. Erik Stam over regionale ecosystemen, leiderschap en netwerken die werd gevolgd door een presentatie van Paul Depla, voorzitter van de Economic Board West-Brabant. Daarna volgden breakoutsessies waarin de deelnemers kennis konden nemen van en meepraten over de ontwikkelingen in de verschillende programma’s. 

Het daaropvolgende tafelgesprek van Henk Rosman vond plaats met 3 aansprekende mkb-ers uit West-Brabant, die ieder op hun eigen manier invulling geven aan leiderschap en een regionale voortrekkersrol. Henk ging in op hun drive voor de regio met Judtith Vermeulen van Vekon, Leon Joore van Millvision en Rob Peeters van Handpicked Agencies.

Vervolgens volgde een tweede breakoutsessie, en de afsluitende wrap-up.  

Summit, tafelgesprek met mkb-ersHet tafelgesprek met West-Brabantse mkb-ers
Neem contact op
Stephanie ter Borg

Directeur

s.terborg@rewin.nl
06-52 58 33 68

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant