Weer werksessie rond uitwisseling van restmaterialenUitwisseling van restmaterialen met je buurman. Dat is het uitgangspunt van de workshops van Symbiosis4Growth. 15 juli a.s, in samenwerking met Breda Circulair.

Interesse voor de restmaterialen van je buurman? Of kosten je eigen reststromen je geld, maar hebben ze in potentie meer waarde in zich hebben? Neem dan deel aan een werksessie van Symbiosis4Growth. Voor bedrijven die restmaterialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar willen uitwisselen.

De eerstvolgende sessie vindt plaats op 15 juli a.s. in Breda. We organiseren deze workshop samen met Breda circulair. 

Tijdens de werksessie kunnen mkb-bedrijven actief op zoek gaan naar concrete samenwerkingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld van biomassa, proceswater, restwarmte, hoog- of laagwaardige reststromen, maar ook personeel of apparatuur. Wat heeft een bedrijf over en wat zou een bedrijf willen hebben? Zo ontstaan er matches en interessante business opportunities met bedrijven in uw omgeving. 

Circa 15-25 bedrijven gaan tijdens de bijeenkomst actief op zoek naar concrete samenwerkingsmogelijkheden die kunnen leiden tot kostenbesparing, een positieve bijdrage leveren aan het milieu en innovatie stimuleren. Veel ondernemers hebben al met succes gebruik gemaakt van deze aanpak, die onder deskundige begeleiding van projectmanagers van REWIN West-Brabant, Impuls Zeeland, Midpoint Brabant en RVO staat.

Meer info: werksessieSymbiosis4Growth

Neem contact op
Wouter de Buck

Projectmanager Symbiosis4Growth

w.debuck@rewin.nl
06-50 24 84 47