Vanaf 15 december nieuwe openstelling Just Transition Fund West-Noord-Brabant

Versnel jouw plannen voor een groene toekomst in West-Brabant!

Heb je een midden- of kleinbedrijf, onderwijsinstelling of maatschappelijke organisatie in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen, Moerdijk, Drimmelen en Geertruidenberg? Je kunt in december weer subsidie aanvragen voor innovatieprojecten die bijdragen aan de transitie van de (chemische) industrie. Versnel jouw plannen voor een groene toekomst in West-Brabant!

Openstelling

Je kunt tussen 15 december 10:00 uur en 31 januari 2024 17:00 uur aanvragen indienen. Dat kan voor JTF-spoor 1, 2 en 3. Beoordeling gebeurt op volgorde van ontvangst.

Lees de factsheet om te weten voor welke activiteiten je subsidie kunt aanvragen en wat de voorwaarden zijn: 

De drie JTF-sporen

 1. Innovatie
  De middelen voor het innovatiespoor gaan naar projecten die leiden tot economische diversificatie, modernisering en omschakeling

 2. Investeringen in technologie, systemen en infrastructuur
  De middelen die gereserveerd zijn voor dit spoor gaan naar projecten die de ‘hardware’ ontwikkelen die nodig is voor de transitie.

 3. Arbeidsmarkt en een leven lang ontwikkelen
  De helft van de beschikbare middelen is gereserveerd voor arbeidsmarkt gerelateerde projecten. Het gaat daarbij om het creëren van nieuwe werkgelegenheid, bijscholing en omscholing van werknemers en werkzoekenden, hulp bij het zoeken naar werk voor werkzoekenden en actieve integratie van werkzoekenden. Hierbij ligt extra focus op jongeren.
   
Neem contact op
Stefan van Seters

Business development

s.vanseters@rewin.nl
06-24 26 78 66

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant