SynchUp! | selectie bekend; wie gaan door naar de volgende fase?

Samen met een grootbedrijf op weg naar een innovatiecontract

14 september was de deadline voor pitches rond de challenges van Fokker Services Group/Koninklijke Luchtmacht en Shell. Vervolgens beoordeelden de ‘uitdagers’ de 24 aangeleverde voorstellen: welke zouden een match kunnen zijn met hun wens om bepaalde zaken voortaan op afstand aan te sturen?

Hoe verder?

12 aanmeldingen voldoen in theorie aan de geformuleerde eisen/wensen, of geven voldoende aanleiding om met elkaar in gesprek te gaan. Deze deelnemers zijn geselecteerd voor het vervolgtraject. Fokker Services Group/Koninklijke Luchtmacht en Shell hebben hen inmiddels uitgenodigd voor een uitgebreide kennismaking. Samen zetten ze de volgende stap op weg naar een eventueel innovatiecontract.

En de anderen?

We gaan met onze partners onderzoeken of en hoe we de deelnemers die niet doorgaan, in onze regio verder kunnen helpen met hun innovaties.

SynchUp

SynchUp! programma

Uitgangspunt van SynchUp! is de vraag van een grootbedrijf naar een circulaire oplossing voor een bestaand probleem. Mkb’ers en start-ups kunnen hun idee of oplossing indienen en een innovatiecontract verdienen; de sleutel tot concrete samenwerking met het grootbedrijf en een uitgebreid systeem aan financiering en ondersteuning. Voor de ontwikkeling van een pilot is een voucher van € 10.000 beschikbaar.

Partijen achter SynchUp!

SynchUp! is een initiatief van REWIN. We werken voor deze challenges samen met Aviolanda, BOM, Havenbedrijf Moerdijk, Gemeente Breda, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, PNO Consultants, Provincie Noord-Brabant, Regio West-Brabant en World Class Maintenance. Doel van de samenwerkende partners: mkb’ers en start-ups serieuze innovatie- en businesskansen bieden, en nieuwe kennis en/of techniek in een stroomversnelling brengen en verwaarden. Voor een sterkere circulaire economie en slimme innovaties in onze regio.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant