Netwerk Parels van West-Brabant

Binnen het netwerkprogramma Parels van West-Brabant nemen wij – samen met een accountmanager EZ van de betreffende gemeente – actief contact op met mkb-ondernemers in de regio.

We gaan in gesprek, inventariseren waar de ondernemer behoefte aan heeft en zoeken daar een passend antwoord bij. Bijvoorbeeld een andere ondernemer om samen mee te innoveren, of om reststromen mee uit te wisselen. Ook helpen we bij financieringsvraagstukken, leggen we contacten met het relevante onderwijs en nog veel meer.

West-Brabant mag trots zijn op haar startups en mkb-bedrijven; het zijn de parels in onze regionale economie. Je leest erover in twee uitgaven met inspirerende ondernemersverhalen. Op onze beurt zijn wij trots dat we die mooie lessen mogen noteren en uitgeven.

In beide publicaties vind je ondernemersverhalen uit iedere West-Brabantse gemeente. Verhalen die inspireren en wellicht nieuwe inzichten opleveren. En wie weet, lees je over een ondernemer waarmee je bepaalde zaken deelt, die een toeleverancier kan zijn, of waar je van kunt leren. In dat geval: zoek elkaar op. Als je dat wilt, helpen we je daarbij. Zo gaan we aan de slag met innovatief ondernemerschap op weg naar de nieuwe economie!

Ons ideaal is om al die West-Brabantse startup- en mkb-parels te verenigen in een netwerk waarin men elkaar weet te vinden. In 2022 zijn we gestart met de opbouw van een West-Brabants netwerk: De parels van West-Brabant. Dit netwerk breiden we continu uit. 

Parels van West-Brabant, april 2022

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Wil je graag eens van gedachten wisselen met onze experts? Neem dan zelf contact op met Yvette Estourgie.

< Terug naar Innovatief mkb

REWIN picto mkb groei
Maarten
Neem contact op
Maarten Hoogwout

Programmamanagement Innovatief Mkb

m.hoogwout@rewin.nl
06-51 03 27 41

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant