Derde call CrossRoads Vlaanderen-Nederland opent op 26 augustus

Vlaamse kmo’s en Zuid-Nederlandse mkb’s kunnen samen innoveren rond duurzaam ondernemen, duurzame energie, industrie 4.0 en gezondheid.
Interreg VL-NL

Heb jij een innovatief idee om hernieuwbare grondstoffen of duurzame energie in te zetten? Een ingenieuze oplossing voor een betere zorg op maat of slimmere productieprocessen? Maar ontbreek het je nog aan bepaalde kennis en expertise om dit te realiseren? Wellicht kan Crossroads Vlaanderen-Nederland je helpen.  

Samen maatschappelijke uitdagingen aanpakken

CrossRoads stimuleert grensoverschrijdende samenwerking tussen kleine en middelgrote bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en Zuid-Holland. Bedrijven kunnen subsidie aanvragen voor product- of procesinnovaties die maatschappelijke uitdagingen aanpakken, meer specifiek voor duurzaam ondernemen, duurzame energie, industrie 4.0 of gezondheid, met digitalisering als ondersteunend proces. 

Elk samenwerkingsproject moet bestaan uit minstens één Vlaamse kmo en één Zuid-Nederlands mkb.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De derde openstelling – de periode waarin je een subsidieaanvraag kunt doen – start 26 augustus 2024 en eindigt op 4 oktober 2024. De projecten die als beste uit de selectie komen, ontvangen subsidie. 

Het totale subsidiebudget van deze call wordt binnenkort bekend. Het subsidiepercentage bedraagt 50% met een maximum van € 250.000 per project. 

Wij helpen je

Heb jij een innovatief en technisch haalbaar projectidee gericht op een van de transitieprioriteiten? En wil je graag over de grenzen heen samenwerken met andere bedrijven? Kijk dan voor meer informatie op www.crossroads2.eu/crossroads.

Voor concrete support, bijvoorbeeld bij het vinden van een Vlaamse partner; mail of bel met de West-Brabantse contactpersoon voor CrossRoads; Rom van Oers. Zijn contactgegevens vind je rechtsboven in je scherm.

Maarten
Neem contact op
Maarten Hoogwout

Programmamanagement Innovatief Ondernemen

m.hoogwout@rewin.nl
06-51 03 27 41

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant