Digitalisering, data en AI

In 2030 willen we in West-Brabant dé voorloper zijn in de transitie naar een ‘nieuwe economie’. Aanhaken op dat proces is essentieel voor ondernemingen die toekomstgericht willen (blijven) opereren.

Een van de manieren om je bedrijfstransitie aan te jagen is gebruikmaken van de mogelijkheden van nieuwe technologie. Denk aan het actief digitaliseren, automatiseren en het toepassen van data en AI in bedrijfsvoering, producten en diensten. Het maakt processen effectiever en efficiënter, verhoogt de arbeidsproductiviteit en levert nieuwe verdienmodellen op. En innovaties die bijdragen aan de oplossing van maatschappelijke uitdagingen.

Namens de regio ondersteunt REWIN mkb’ers in West-Brabant bij vraagstukken rondom digitalisering. We wijzen de weg naar de juiste ondersteuning in de vorm van quick-scans, ‘test before invest’-faciliteiten, coaching, experts, workshops, innovatieregelingen en financieringen.  

Er zijn middelen beschikbaar in de volgende projecten:  

 

Wij hebben veel ervaring in alles wat met digitalisering, robotisering, data- en AI-technologie te maken heeft, en helpen je graag bij het selecteren van de voor jouw bedrijf best passende ondersteuning. Zonder kosten. Dus drink een kop koffie met John en bepaal samen wat jouw volgende stap kan zijn om je bedrijfsinspanningen te maximaliseren!

< Terug naar Innovatief Mkb

Neem contact op
John den Ridder

Digitalisering, dataficering en robotisering

j.denridder@rewin.nl
06-27 90 90 67

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant