Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat
De pagina staat in het archief

Internationaal trainings- en coachingsbureau naar Breda

Het van oorsprong Amerikaanse trainings- en coachingsbureau Blanchard International verplaatst haar Nederlandse vestiging van Amersfoort naar de Drie Hoefijzers in Breda. Hier zal de organisatie zich in met name richten op de multinationals en het MKB, waarvoor de nieuwe vestigingsplaats een logische locatie is gezien de ligging van Breda ten opzichte van de Randstad en in Brabantstad.

 

Om te kunnen innoveren en groeien in de huidige concurrerende maatschappij, moeten organisaties continu hun mensen en hun zaken stimuleren door een werkomgeving te scheppen waarin medewerkers en productiviteit voorspoedig groeien. Deze stimulerende organisatie heeft een duidelijke visie nodig, die mensen voedt om te blijven ontwikkelen en resultaten te blijven behalen gedurende een langere periode door coaching, beloning en erkenning.

Blanchard International is onderdeel van de Ken Blanchard Companies. De Ken Blanchard Companies is wereldwijd leider op het gebied van state-of-the-art interventies aangaande changemanagement, leiderschapsontwikkeling en serviceverbetering. Blanchard helpt bedrijven hun performance, productiviteit en resultaten te verbeteren. Klanten van Blanchard Nederland zijn bijvoorbeeld Rabobank, DAF,  ABN AMRO, SAP, Croon Elektrotechniek, Ministerie van Defensie, Shell, Heinz, Sikkens en Nestlé . Kortom een grote diversiteit aan organisaties.

 

Samen met Blanchard komt ook 2lead4us naar Breda. 2lead4us is een trainings-, coachings- en consultancybureau dat bedrijven en overheden begeleidt bij het integreren van duurzaamheid in de core business en hierin praktische vertaalslagen maakt.

 

Blanchard werd bij het vinden van een passende vestigingslocatie begeleid door de regionale ontwikkelingsmaatschappij NV REWIN West-Brabant.

 

Breda, 18 januari 2013

 

Voor meer informatie: 

NV REWIN West-Brabant, Guido van Liefland, 076 - 5646780