Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat
De pagina staat in het archief

Hightechbedrijf WWA verhuist haar activiteiten van Best naar Oosterhout

WWA - World Wide Automation - uit Best verhuist binnenkort haar activiteiten naar het West-Brabantse Oosterhout. WWA, dat zich bezighoudt met industriële productie automatisering en productonwikkeling rondom industriële robots, zal met circa 10 medewerkers haar intrek nemen in een bedrijfspand aan de Krombraak. In verband met uitbreiding van het huidige aantal producten en opdrachten, zal WWA in de (nabije) toekomst nieuwe medewerkers aantrekken.  

 

Het hightech bedrijf is gespecialiseerd in het design, de programmering en het in bedrijf nemen en onderhouden van geautomatiseerde productieprocessen.  Oorspronkelijk was het bedrijf alleen actief voor de automotive branche. Men heeft de activiteiten echter uitgebreid naar andere markten, wat recent onder meer resulteerde in de bouw van productielijnen voor het coaten van Edammer kazen en een productielijn voor het natstralen van turbineschoepen.

 

WWA heeft besloten om te verhuizen en de robottoepassingen worden dus binnenkort niet meer ontwikkeld in Best, maar in Oosterhout. De reden voor de verhuizing formuleert Maarten Hoogwout, Commercial Manager van WWA, als volgt: "Ons bedrijf is  gespecialiseerd in complexe oplossingen in de food-sector, logistieke sector en overige zwaardere industrieën. West-Brabant heeft een sterk profiel op deze terreinen, èn er bevinden zich veel potentiële klanten in dit gebied. We opereren straks dus in Oosterhout vanuit de voor WWA optimale locatie." aldus Maarten Hoogwout.

 

De regionale ontwikkelingsmaatschappij NV REWIN West-Brabant heeft WWA ondersteund in het vestigingstraject.

 

 

EINDE PERSBERICHT

Breda, 29 januari 2013

 

Voor meer informatie: 

NV REWIN West-Brabant, Guido van Liefland 076 - 5646780

WWA, Maarten Hoogwout, 06-51032741