Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat
De pagina staat in het archief

Grootste robot ter wereld levert 80 banen op in Woensdrecht

Het bericht haalde afgelopen week diverse media: de grootste robot ter wereld komt uit Brabant. Meer specifiek: uit Woensdrecht.

Het bedrijf LR (Large Robot) Systems dat begon als een innovatie- en samenwerkingsproject ontwikkelde een robotsysteem met een laser die volautomatisch verf van vliegtuigen verwijdert. Dat levert in eerste instantie tussen de tachtig en honderd nieuwe banen op. En die landen op Aviolanda! Met de geplande bouw van de productiefaciliteit voor robots in Woensdrecht heeft LR Systems namelijk gekozen voor Aviolanda Aerospace als thuisbasis. 

Hiernaast ziet u het artikel zoals verschenen in het Financieel Dagblad.


Het proces dat uiteindelijk geleid heeft tot bovenstaand resultaat is een goed voorbeeld van een business development traject waarvan REWIN initiator en trekker was.

Wilt u meer weten of is uw bedrijf ook bezig met een innovatie en wilt u het idee verder concretiseren? In een van de topsectoren Logistiek, Maintenance of Biobased Economy?  Neem dan contact op met Freek van den Heuvel of Stefan van Seters van REWIN.Freek van den Heuvel
Freek van den Heuvel

Teammanager Business Development


06 51 994 119
Stefan van Seters
Stefan van Seters

Programmamanager Logistiek


06 24 267 866