Gezocht: vissen voor vijver

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

EVO Logistiek kopt: "Twaalf verladers hebben de handen ineen geslagen om hun supply chain te optimaliseren. Voor deze "bundelingsvijver" zoekt REWIN nog deelnemers".

In het septembernummer van EVO logistiek wordt uitgebreid ingegaan op het project Bundelen Goederenstromen dat onlangs van start is gegaan: 

REWIN zet zes clusters op voor bundeling goederenstromen, gezocht: vissen voor vijver

Judy van Vuurde schrijft:  

“Twaalf Brabantse verladers hebben de handen ineen geslagen om hun supply chain te optimaliseren. Zij onderzoeken waar hun goederenstromen elkaar overlappen en zich de mogelijkheid voordoet lading te bundelen. Voor deze ‘bundelingsvijver’ is projectleider REWIN nog op zoek naar deelnemers.

Zorg voor afname van transportkilometers, filedruk en uitstoot van schadelijke stoffen in Zuidwest-Nederland. Kort samengevat is dat de opdracht die de regionale ontwikkelingsmaatschappij NV REWIN West-Brabant vorig jaar kreeg in het kader van het Pieken in de Delta programma. …. Inmiddels zijn meer dan dertig bedrijven gevestigd in de regio’s Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en Vlaanderen actief betrokken bij het initiatief.”

Download hier het hele artikel.

Neem contact op
Carla Scheurink

Marketing en communicatie

c.scheurink@rewin.nl
06-28 35 27 21

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant