Kick-off bijeenkomst Parels van West-Brabant

West-Brabant is trots op haar innovatieve mkb'ers. Een selectie vormen de Parels van West-Brabant. Op 6 april vond een kick-off bijeenkomst plaats, gericht op verbinding en inspiratie.

West-Brabant is trots op het innovatief mkb. Ons ideaal is om al die West-Brabantse startup- en mkb-parels in de regio te verbinden in een netwerk waarin men elkaar weet te vinden en inspireren.
Daarom vond op 6 april de start van het netwerk ‘De Parels van West-Brabant’ plaats! Samen in het venture café van B’WISE – de turbo voor jouw startup!

REWIN directeur Stephanie ter Borg: innoveren doe je samen

Kick-off: innoveren doe je samen!

De opening vond plaats door ondernemers Judith Vermeulen (Vekon – Made) en Dennis van der Kroon (Van der Kroon Food Products – Bergen op Zoom) en door programma manager Groei mkb Yvette Estourgie.

Directeur Stephanie ter Borg deed een oproep aan de ondernemers: innoveren doe je samen! Fotograaf Nick Franken heeft prachtige portretten gemaakt van alle ondernemers. Er werden vervolgens aan de hand van hun eigen portret prachtige inspirerende verhalen verteld door innoverende ondernemers uit de 16 West-Brabantse gemeenten. Wat een energie!

De openingshandeling van ondernemers Judith Vermeulen (Vekon - Made) en Dennis van der Kroon (Van der Kroon Food Products – Bergen op Zoom)

Parelboekjes: de verhalen en beelden

De inspirerende ondernemersverhalen zijn terug te vinden in 2 mooie publicaties ‘Roadtrip langs de parels van West-Brabant’. 

Meer info en downloadmogelijkheid vind je hier

De Parels van West-Brabant
Neem contact op
Yvette Estourgie

Programmamanagement
Innovatief Mkb

y.estourgie@rewin.nl
06-12 58 01 83

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant