Customer Discovery Program voor startupsCustomer Discovery Program. Voor startups die de volgende stap willen zetten. N.b. Het programma is reeds gestart, maar neem contact op met Arthur om te horen wanneer jij kunt deelnemen.

 

Ben jij ambitieus én heb jij een briljant startup-idee? Wil jij de volgende stap zetten naar het starten van jouw onderneming? Meld je dan kosteloos aan voor het Customer Discovery Program.

Het programma wordt verzorgd door experts in het Brabantse startup ecosysteem en bestaat uit drie sessies waarin je aan de slag gaat met het probleem dat jouw startup oplost voor je doelgroep.

Tijdens deze sessies volg je een masterclass over een specifiek onderwerp, het resultaat is een set skills die je voortdurend nodig hebt om je startup verder te ontwikkelen. Continu valideren staat hierbij centraal.

De eerste sessie start op 17 mei a.s., en zal in principe online plaatsvinden. MEer informatie vind je hier: Customer Discovery Program

REWIN verzorgt de intake voor West-Brabantse startups. Neem contact op met Arthur Nijhuis voor meer informatie. Zijn gegevens vind je hieronder. 

Neem contact op
Arthur Nijhuis

Programmamanager Startups - B'WISE

a.nijhuis@rewin.nl
06-10 21 18 89