Start Corona-overbruggingskrediet voor startups en scale-ups

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

REWIN begeleidt startups, scale-ups en innovatieve mkb-ers bij de aanvraag van een Corona overbruggingskrediet.

Vanaf vandaag kunnen startups, scale-ups en innovatieve mkb-ers een speciaal overbruggingskrediet (COL) aanvragen. Zij hebben vaak geen vaste bankrelatie, waardoor het voor hen lastig is om snel een beoordeling voor bijvoorbeeld uitbreiding van het krediet te krijgen. Daarom is er nu de mogelijkheid om een beroep te doen op een landelijke regeling, waarbij de regionale ontwikkelingsmaatschappijen de Corona Overbruggingslening (COL) verstrekken.


De Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) verzorgt de beoordeling van aanvragen uit de provincie Noord-Brabant. REWIN begeleidt West-Brabantse ondernemers bij het indienen van een krediet aanvraag. Onze business-developers  helpen bij de inhoudelijke invulling om deze zo goed en compleet mogelijk in te dienen en zo de kansen op toekenning te verhogen.  

Op dit moment zijn er vanuit West-Brabant al 3 aanvragen met begeleiding van REWIN ingediend, maar er zijn nog mogelijkheden.  

Heb jij ook een startup, scaleup of innovatief bedrijf zonder een vaste kredietrelatie bij de bank? En heb je belangstelling om ook ondersteund te worden bij je aanvraag voor een Corona-overbruggings Lening? Neem dan contact op met Arthur of Mathijs. Hun gegevens staan hieronder.

zie ook: 
https://www.rom-nederland.nl/corona-overbruggingslening/

Eerdere publicatie van REWIN: https://www.rewin.nl/nieuws/nieuw_fonds_voor_startups_scale-ups_en_innovatieve_mkb-ers.html

COL

Neem contact op
Arthur Nijhuis

Programmamanagement Startup & Scale-up | B'WISE

a.nijhuis@rewin.nl
06-10 21 18 89

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant