2 juni 2022: FIC-Festival en West-Brabant Summit

FIC: ervaar, beleef, ontmoet en raak geinspireerd.

Verschillende festivals in één

Het Festival Innovatie Creativiteit (FIC) met de West-Brabant Summit is verplaatst naar 2 juni 2022.  Beleef West-Brabant op dit vurige zomerfestival!   
Een nieuw festival met veel verschillende keuzes. Want we doen het samen. REWIN, City of Imagineers, B’Wise, Kadans en de Parels van West-Brabant. Een mooi samenspel van partijen, initiatieven, netwerken en mensen, met innovatie en creativiteit als rode draad. 

We bieden brandstof, vol energie. Inspiratie, nieuwe inzichten, connecties die je zeker kunt gaan inzetten, ideeën van de een of de ander en vooral plezier. Laat je verrassen!

West-Brabant Summit

Een van de FIC-onderdelen is de West-Brabant Summit. Beleef, ervaar en ondervindt hoe REWIN innovatie en creativiteit stimuleert voor een economisch sterk West-Brabant. De Summit start direct na de centrale opening van het Festival, om 15.00 uur. REWIN biedt daarin een verrassend programma voor genodigden uit het bedrijfsleven, de overheid en onderwijsinstellingen. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar lijkt de Summit je interessant? Meld je dan aan.

Vanaf 17.30 uur kun je daarna aansluiten bij de foodstands en genieten van optredens en culturele activiteiten met een creatieve inslag. 

Wat kun je verwachten van de Summit?

Beleef en ervaar innovatie in de praktijk, van West-Brabantse bedrijven en – organisaties. Met prachtige voorbeelden, verzameld rond de thema’s digitalisering, verbinding, duurzaamheid en robotisering. Ontmoet je digital twin, zet een robot aan het werk, verbaas je over de toepassing van restmaterialen als citroenen, koffieboonzakken en snoeiafval. Bekijk, ruik en proef West-Brabantse inventiviteit en ga in gesprek met diverse trotse ondernemers. De collega’s van REWIN vertellen je ook graag over hun rol bij deze  innovaties en vlammende initiatieven;  die de brandstof vormen voor een sterk West-Brabant.

Maar er is nog meer!

De Summit is maar een onderdeel van FIC. Op het hele terrein van de TripleO Campus is binnen en buiten van alles te zien en beleven. Ga bijvoorbeeld eens op speeddate met een creatieve ondernemer en krijg inspiratie voor jouw organisatie. Ervaar wat de link is tussen creativiteit en innovatie. En een festival is natuurlijk geen festival zonder muziek, eettentjes, bijzondere acts en inspirerende ontmoetingen, Laat je vooral ook verrassen door de bijzondere creatieve vondsten van de City of Imagineers. 

Meer weten en/of aanmelden?

Kijk dan op de speciale FIC-website.  Je kunt je daar ook aanmelden. Je bestelt daar een ticket dat toegang geeft tot het gehele programma van die middag en avond. Maar je kunt ook contact opnemen met medewerkers van REWIN voor een persoonlijke uitnodiging. 

Neem contact op
Geert van de Wouw

Programmamanager Creatieve Dienstverlening

g.vandewouw@rewin.nl
06-57  59 52 19

Neem contact op
Carla Scheurink

Communicatiemanager

c.scheurink@rewin.nl
06-28 35 27 21