7e Biobased Delta Business Development Dag groot succes

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Het stadpaleis 'Markiezenhof' in Bergen op Zoom vormde op donderdag 29 september jl. het historische decor van de drukbezochte Biobased Delta Business Development Dag 2016.  Biobased Delta organiseerde deze zevende editie van het evenement samen met REWIN; namens de projecten BioLinX, BIK en Biobased4SME. Meer dan 150 vertegenwoordigers van MKB, onderwijs/kennisinstellingen en overheidsorganisaties actief in of betrokken bij de Biobased Economy participeerden er in o.a. presentaties, pitches en een innovatiemarkt. Burgemeester Petter van de gemeente Bergen op Zoom opende de bijeenkomst.

De dag ervoor, op 28 september, was er op de Green Chemistry Campus een zogenaamd ’Pre-Event’; de BioLinX Finance Academy. Geselecteerde bedrijven kregen hier toegang tot gratis coaching sessies over Venture Capital-pitching. Na afloop van de Finance Academy was er een geslaagd International Network Diner in Gebouw-T in Bergen op Zoom.

Op de Biobased Business Development Dag zelf kregen deze bedrijven de unieke kans om hun innovatieve projecten te presenteren aan een deskundige jury bestaande uit experts op het gebied van innovatie, Business Angels, Venture Capitalists, particuliere en institutionele beleggers. De twee bedrijven met de winnende pitches, te weten nettCITY en GoBioMiles, kregen aan het eind van de dag de gelegenheid hun winnende presentatie nogmaals te geven, maar nu voor verzamelde deelnemers aan de Business Development Dag.


Hieronder een visuele indruk van zowel het Pre-Event Network Diner als de Biobased Delta Business Development Dag 2016!

BioLinX International Network Diner 2016

BioLinX International Network Diner 2016

Biobased Delta Business Development Dag 2016

Biobased Delta Business Development Dag 2016


Meer weten over de (internationale) projecten BioLinX, BIK en Biobased4SME? Dennis van der Pas staat u graag te woord. 

Getagged

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant