Terugkijken: 1e webinar DVC-SI over MeerWaarde met Data

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Op dinsdag 22 september trapte mkb-ondernemer Jan van Frankenhuyzen de reeks webinars van het Data Value Center - Smart Industry (DVC-SI) af. Host Anke Meuffels van partner Koninklijke Metaalunie sprak met Jan van Frankenhuyzen, Maaike Blok en Renato Calzone van partner JADS (Jheronimus Academy of Data Science). 

Jan van Frankenhuyzen gaf een openhartig inkijkje in de stappen die hij heeft gezet om meerwaarde met data te realiseren, zoals steltijdreductie, foutloos produceren, een betere klantbenadering en efficiency. Maaike voegde aandachtspunten toe vanuit de ervaring van het JADS MKB Datalab. Renato legde uit waarmee JADS mkb’ers kan helpen.

De sfeer aan de lunchtafel was open en prettig, in de bijzondere en inspirerende locatie van JADS Mariënburg Campus.

DVC-SI Meerwaarde met Data terugkijken

Terugkijken
Wil je ook weten waar jij staat met data? En praktische tips van Jan, Maaike en Renato horen? Dat kan! Kijk dit webinar terug. Klik op Terugkijken.

DVC-SI

Enquete
Uiteraard zijn we benieuwd wat je van ons allereerste webinar vindt. Heb je 2 minuten? Klik dan op de Enquete button. Dank je wel alvast voor de genomen moeite.

DVC-SI

Het DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Brainport Development, Brainport Industries, FME, JADS, Koninklijke Metaalunie, Midpoint Brabant, REWIN, SURF en TNO, en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Zelf aan de slag
Wil je zelf ook aan de slag, maar weet je niet waar te beginnen, hoe je verdere stappen kunt zetten en wat data voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem dan contact op met John den Ridder. Dan bespreken we met je hoe wij je verder kunnen helpen.

Neem contact op
John den Ridder

Digitalisering, dataficering en robotisering

j.denridder@rewin.nl
06-27 90 90 67

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant