SynchUp! | Challenges gesloten

De deadline is verstreken; de openstellingsperiode van de drie challenges van Fokker, Philips en Vanderlande is gesloten. Wat gaat er nu gebeuren?

SynchUp! gaat voortvarend van start: 14 mooie pitches zijn ingediend om in te gaan op de challenges van Fokker Services Group, Philips en Vanderlande. Deze mkb’ers/start-ups hebben hun idee/oplossing voor een van de challenges ingebracht. Er zijn heel interessante voorstellen binnengekomen!

De komende weken gaan de challengers aan de slag om van alle aangeleverde pitches te bepalen welke er een match zouden kunnen zijn met hun innovatievraagstuk. Op 24, 28 en 29 november vinden de kennismakingsgesprekken tussen pitchers en challengers plaats.

Op dinsdag 6 december maken we bekend hoeveel aanmelders er geselecteerd zijn voor de volgende fase van het SynchUp! programma.

Volg ons en blijf op de hoogte. Kijk ook eens op https://www.synchup.nl/nieuws-overzicht/

Partijen achter SynchUp!

SynchUp! is een initiatief van REWIN. We werken voor deze challenges samen met Aviolanda, BOM, Havenbedrijf Moerdijk, Gemeente Breda, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, PNO Consultants, Provincie Noord-Brabant en Regio West-Brabant. Doel van de samenwerkende partners: mkb’ers en start-ups serieuze innovatie- en businesskansen bieden, en nieuwe kennis en/of techniek in een stroomversnelling brengen en verwaarden. Voor een sterkere circulaire economie en tech-sector in de betrokken regio’s.

Neem contact op
Bob Houpst

Business development

b.houpst@rewin.nl
06-14 31 48 25 

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant