Rondetafelsessie: startup en mkb-parels in coronatijd

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Een rondetafelsessie met startup en mkb-parels in coronatijden. 9 West-Brabantse bedrijven vertellen hoe het met hen ging in de het eerste helft van dit coronajaar.

West-Brabant zit vol mooie startups en mkb-bedrijven. Bedrijven die groeien door te innoveren. Samen met de accountmanagers economische zaken, bezoekt REWIN West-Brabantse deze startups en mkb-ers, waarbij we vragen naar de toekomstplannen en de eventuele knelpunten en kijken waar we hen kunnen ondersteunen. De verhalen van 16 van hen, voor elke West-Brabantse gemeente éen, bundelen we in de uitgave ‘Roadtrip langs mkb-parels van West-Brabant’. Verhalen die inspireren en wellicht nieuwe inzichten opleveren. De uitgave zal in het najaar verschijnen. 

Maar hoe verging het de West-Brabantse parels die we al eerder bezochten in de eerste helft van dit coronajaar? Met hun omzet, thuiswerken, managen op afstand? Deze en andere zaken kwamen aan de orde tijdens de online rondetafelsessie die we recent organiseerden met 9 West-Brabantse parels. 

Download en lees het Verhaal rondetafelsessie  

Over onzekerheid versus optimisme en kansen pakken. En met de echte ondernemersinsteken. Innoveer jezelf uit de crisis.  Als je niet optimistisch bent, kom je niet vooruit. 

Neem contact op
Yvette Estourgie

Programmamanagement
Innovatief Mkb

y.estourgie@rewin.nl
06-12 58 01 83

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant