Roadtrip langs de startup en mkb-parels van West-Brabant

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

De uitgave "Roadtrip langs de parels van West-Brabant" is gereed. Met verhalen van 16 inspirerende startups en mkb-parels, uit elke West-Brabantse gemeente één. Ook in coronatijden.

Het nieuwe parelboek is uit!

West-Brabant zit vol mooie startups en mkb-bedrijven. Bedrijven die groeien door te innoveren. Samen met de accountmanagers economische zaken bezoekt REWIN West-Brabantse deze startups en mkb-ers, waarbij we vragen naar de toekomstplannen en de eventuele knelpunten en kijken waar we hen kunnen ondersteunen.

De verhalen van 16 van hen, voor elke West-Brabantse gemeente één, hebben we gebundeld in een nieuwe, tweede uitgave, met de titel ‘Roadtrip langs de parels van West-Brabant’. Met mooie verhalen over ondernemers die inspireren en wellicht nieuwe inzichten opleveren.

Verder ook een speciaal item over de West-Brabantse start-up en mkb-parels in het coronajaar 2020. Hoe verging het de parels die we al bezocht hadden. Met hun omzet, thuiswerken, managen op afstand? Deze en andere zaken kwamen aan de orde tijdens de online rondetafelsessie met 9 West-Brabantse parels. Over onzekerheid versus optimisme en kansen pakken. En met de echte ondernemersinsteken. Innoveer jezelf uit de crisis.  Als je niet optimistisch bent, kom je niet vooruit.

Bekijk de uitgave ‘Roadtrip langs mkb-parels van West-Brabant’, uit elke gemeente één. En zie ook het voorblad met de 16 West-Brabantse wethouders, die allen trots zijn op hun startup of mkb-parels. Samen zijn zij een mooie selectie van startups en mkb in West-Brabant!

Maar er zijn honderden mooie mkb-bedrijven in de regio. U begrijpt dat wij een selectie hebben moeten maken. Met 16 verhalen die inspireren en wellicht nieuwe inzichten opleveren. En wie weet, leest u over een ondernemer waarmee u bepaalde zaken deelt, die een toeleverancier kan zijn, of waar u van kunt leren. In dat geval: zoek elkaar op. Als u dat wilt, helpen we u daarbij.

voorkant Roadtrip parels West-Brabant

klik op de afbeelding voor downloaden

Neem contact op
Yvette Estourgie

Programmamanagement
Innovatief Mkb

y.estourgie@rewin.nl
06-12 58 01 83

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant