REWIN verhuist naar Triple O Campus

Nieuw kantoor per 14 december 2022

We gaan verhuizen! Vanaf 14 december 2022 is REWIN gevestigd op het volgende adres: Reduitlaan 25e, 4814 DC in Breda. Ons nieuwe kantoor is te vinden op de 1ste etage van het Merkhuis, een onderdeel van de Triple O Campus.  

Triple O Campus

De Triple O Campus is het centrum voor creativiteit en technologie in Breda en omstreken. Een groene en rustige oase in de stad. Meer dan 80 bedrijven en professionals uit verschillende disciplines werken hier samen. Een heel inspirerende omgeving dus. REWIN kan hier gebruik maken van de aanwezigheid van de gezamenlijke buitenruimte,  vergaderruimten en de faciliteiten van grand café ‘Vonk’. 

De locatie zal zeker herkenning oproepen bij onze bezoekers van FIC, het Festival Innovatie en Creativiteit. REWIN organiseerde dit samen met andere partners op 2 juni j.l. Zie de impressie

Ons nieuwe kantoor

We kijken uit naar onze nieuwe werkplek. Fijn centraal gelegen, goed bereikbaar met openbaar vervoer, voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers (fiets en auto) en vooral erg inspirerend en afgestemd op onze specifieke behoeften. We hopen je hier te begroeten.

n.b. Ons adres wijzigt naar Reduitlaan 25e, 4814 DC Breda, de telefoonnummers blijven hetzelfde. 

Directeur Stephanie ter Borg voor het Merkhuis, de locatie van ons nieuwe kantoor
Neem contact op
Stephanie ter Borg

Directeur

s.terborg@rewin.nl
06-52 58 33 68

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant