Pak je kans: start vandaag met je Fabriek van de Toekomst

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Ondernemers: krijg gratis inzicht in hoe je productielijn/fabriek te automatiseren valt.

De technologische industrie in Nederland en België staat voor grote uitdagingen. Het leveren van kwaliteit, meegaan met de nieuwe ontwikkelingen, kleine productiereeksen betaalbaar houden, snelheid kunnen garanderen, in grote hoeveelheden kunnen leveren, duurzaam ondernemen…. De Fabriek van de Toekomst maakt van deze uitdagingen kansen. Door steun van Interreg en vele kennispartners wordt jouw fabriek toekomstbestendig. Hoe maken we dit waar? De eerste stap is een gratis bedrijfsscan waarmee ondernemers de huidige situatie kunnen inschatten (nulmeting). De scan geeft inzichten in de ontwikkelingskansen die hun fabriek te bieden heeft. Op basis hiervan kunnen ze ondersteuning krijgen in de vorm van gesprekken en vouchers om hun bedrijf verder te ontwikkelen richting de ‘fabriek van de toekomst’. 

Door mee te doen met dit project:

Leer je in te spelen op de voortdurende veranderende vraag van de markt.Leer je producten met hoogwaardige kwaliteit te ontwikkelen.Krijg je beschikking over een state-of-the-art productieapparaat.Blijf je medewerkers stimuleren op autonomie, betrokkenheid en creativiteit.Kan je duurzamer produceren en verminder je CO2-uitstoot, energie- en materiaalverbruik.


Fabriek van de Toekomst
Het grensoverschrijdend project Fabriek van de Toekomst stimuleert de kleine en middelgrote industrie om te innoveren in productietechnologie. Nederlandse en Vlaamse kennisinstellingen, sector- en brancheverenigingen hebben de krachten gebundeld om ondernemingen en ondernemers gereed te maken voor een gezonde toekomst in de nieuwe industriële revolutie. Mkb’ers worden in staat gesteld om hun productielijn/fabriek verder te automatiseren (robotiseren, digitaliseren).

Het project FOKUS: Fabriek van de toekomst Ontwikkelen uit KennisbUndeling en Samenwerking, benut internationale kennis om bij ondernemingen versneld innovatie  te kunnen realiseren. Het project is gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Meer info: www.grensregio.eu.

REWIN is betrokken bij de ‘Fabriek van de toekomst’. Programmamanager John den Ridder staat je graag te woord over de mogelijkheden.

Interreg Vlaanderen-Nederland

Bedrijfsscan FOKUS


.

Neem contact op
John den Ridder

Digitalisering, dataficering en robotisering

j.denridder@rewin.nl
06-27 90 90 67

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant