Maarten Hoogwout: nieuwe programmamanager Innovatief Mkb

"Samen met het programmateam en onze triple helix partners, innovatieve mkb'ers helpen in de transitie naar de nieuwe economie."

Na het vertrek van Yvette Estourgie eind augustus zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe programmamanager Innovatief Mkb. Na leuke gesprekken met meerdere potentiële kandidaten, konden we afgelopen 1 november Maarten Hoogwout welkom heten in het REWIN-team. Maarten (43) is geen onbekende in en voor onze regio, maar hij stelt zich graag even voor.

Goeiendag West-Brabant en omstreken!

“Inderdaad, ik ben geen nieuwkomer in deze mooie regio, en was ook geen onbekende van REWIN. De afgelopen 11 jaar was ik werkzaam in het domein van robotica en innovatie, waarbij de laatste 6 jaar als ondernemer van World Wide Automation (WWA) in Oosterhout. In die hoedanigheid had ik ook veelvuldig contact met REWIN. Zo werden we uitermate prettig geholpen op het gebied van subsidies (door Stefan van Seters en Rom van Oers) en werden we tot Parel van West-Brabant uitverkozen (via Yvette Estourgie, mijn voorgangster in deze functie). En niet te vergeten; ik heb de afgelopen jaren intensief samengewerkt met John den Ridder, bij het oprichten en uitbouwen van Breda Robotics, het grootste robotica netwerk van Nederland.

Nieuwe rol

Tijdens mijn zomervakantie kreeg ik het bericht dat Yvette ging stoppen als programmamanager Innovatief Mkb. Toevallig was ik net in die periode bezig om afscheid te nemen van WWA, en heb ik vanaf mijn vakantieadres met Yvette over de rol van programmamanager gesproken. Met ieder gesprek dat volgde werd ik alleen maar enthousiaster.

Na een vliegende start een paar weken geleden ben ik ervan overtuigd dat ik, samen met het programmateam en onze triple helix partners, innovatieve mkb ondernemingen verder kan helpen in hun transitie naar onder andere de nieuwe, duurzame economie. De komende periode zal ik samen met collega’s binnen het programma de regio ingaan en bedrijven bezoeken.

Ik ben blij me op deze manier in te kunnen zetten voor onze mooie regio!”

Maarten
Neem contact op
Maarten Hoogwout

Programmamanagement Innovatief Mkb

m.hoogwout@rewin.nl
06-51 03 27 41

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant