Leer van DALI bedrijven en experts en kijk alle webinars terug!

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Met Vos Logistics, Collect + GO, Viggo, Travis, Argusi en Blickfelt.

In het DALI-project (waar REWIN partner in is) werken 18 bedrijven aan pilots om met datatoepassingen processen in de logistiek en supply chain te verslimmen. Vanuit deze pilots worden er generieke toepassingen ontwikkeld voor bedrijven en kennisinstelligen in de sector.

Gedurende het project delen we de kennis en ervaring uit de pilots en bouwen we aan een community met specialisten op het gebied van data, logistiek en supply chain. En natuurlijk gaat dit ook door in de periode dat live bijeenkomsten niet mogelijk zijn. In de maanden mei en juni 2020 zijn er drie DALI webinars live uitgezonden met hierin bijdragen van Vos Logistics, Collect + GO, Viggo, Travis, Argusi en Blickfelt.
Nieuwsgierig hoe bedrijven in de logistiek en supply chain met datatoepassingen streven naar kostenvoordeel, omzetgroei en het optimaal inzetten van mensen en middelen? Kijk de opnames terug via onderstaande links:

DALI-deelnemer Dennis van Veggel van Travis gaat in op het maatschappelijk probleem van truckparking. Hoe stem je vraag en aanbod digitaal op elkaar af? 

Mark Nettenbreijers van Blickfelt  over oplossingen, mogelijkheden en kansen van business intelligence.


DALI-deelnemer Bas Groothedde van Argusi vertelt hoe met nieuwe data science technieken meer waarde gecreëerd wordt voor MKB-bedrijven.

DALI deelnemerPaul van Ham van Vos Logisticsover de uitdagingen bij de ontwikkeling van het Advanced Planning & Scheduling: algoritme gebaseerd plannen en hoe het Vos Logistics helpt in haar strategische doelstellingen.

DALI deelnemer Hans Togtema van Collect & Govertelt hoe het verzamelen en verrijken van de juiste data, het administratieve proces van de chauffeur vereenvoudigt en de uitdagingen die hierbij overwonnen moeten worden. 

Jelmer Melissen van Viggo over het gebruik van data om operational excellence te realiseren op Eindhoven Airport.Heb je vragen over DALI en de projecten of ideeën om dataficering in de logistiek en supply chain sector in Zuid-Nederland naar een hoger plan te tillen? Neem dan contact op Stefan van Seters.

Neem contact op
Stefan van Seters

Business development

s.vanseters@rewin.nl
06-24 26 78 66

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant