Game, startup-begeleiding voor het klantprobleem

REWIN / B'WISE biedt professionele ondersteuning en coaching

GAME: wat is het probleem van je klant? Ben je een West-Brabantse startup en wil je daar echt mee aan de slag? Op 14 maart start het ‘GAME’ startup begeleidingsprogramma. Met speciale ondersteuning en coaching vanuit West-Brabant.

Valideren van je klantprobleem

Ben je een startup met een herhaalbaar en schaalbaar idee? Ben je toe aan je volgende stap om te  valideren of jouw probleem echt een klantprobleem is? En wil je echt goed ontdekken wie je klant is?

Dan ben je bij REWIN en het startup programma B’WISE aan het goede adres. De GAME-module van het Braventure Startup Readiness Program is echt iets voor jou. En wij bieden je daarbij professionele ondersteuning en coaching.

Klantgesprekken en continu valideren

Tijdens 5 sessies verspreid over 5 weken leer je klantgesprekken te voeren om tot verdiepende klantinzichten te komen. Je krijgt zo  een duidelijker beeld van het eerste klantsegment om je op te  concentreren. Continue validatie staat hierbij centraal. Bovendien krijg je toegang tot een uitgebreid startup-ecosysteem en een netwerk van gelijkgestemde ondernemers.

Waarde : € 7.500, krijg je voor noppes

Het programma is een snelle mix van theorie, praktische opdrachten en individuele coaching. Startups experts uit het Brabantse startup ecosysteem verzorgen het programma. Dit GAME programma heeft een waarde van € 7.500. Als je via REWIN – B’WISE de aanvraag indient en wordt toegelaten tot het programma krijg je dit bedrag volledig gefinancierd. Wij van REWIN – BWISE  verwachten als tegenprestatie jouw volledige inzet op aanwezigheid en voor het voltooien van de opdrachten, om zo jouw startup bedrijf weer een stap verder te brengen.

De ‘Game’ module van het Startup Readiness Program gaat op 14 maart 2023  weer van start. West-Brabantse startups krijgen ondersteuning vanuit B’WISE, het startup-programma van REWIN.

Het Game-programma in het kort

Doelgroep:
Startups die het klantprobleem willen ontdekken. Is dit probleem groot genoeg?

Selectiecriteria:
Een schaalbaar en herhaalbaar potentieel verdienmodel.

Start:
14 maart 2023

Waarde:
€ 7.500

Meer info & aanmelden:
Daarvoor kun je terecht bij Rom van Oers. Zijn gegevens staan op deze pagina. 

Neem contact op
Rom van Oers

Business development

r.vanoers@rewin.nl
06-57 56 76 62

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant