DALI | Pilot van Sentors en Monotch op Haven- en Industrieterrein Moerdijk

Proef rond veilig en betrouwbaar delen van infrastructurele en beeldherkenningsdata.

Het proces van digitalisering en dataficering van logistieke processen vraagt om verzamelen van betrouwbare data én het veilig en betrouwbaar ontsluiten en toegankelijk maken van data. In het DALI project werken Monotch (Wagenberg), Sentors (Breda) en Havenbedrijf Moerdijk samen om dit realiseren. Sentors verzamelt data van shippingscontainers met beeldherkenningstechnieken en Monotch heeft een platform om deze en infrastructrule data te ontsluiten naar stakeholders en bedrijven op Haven- en industrieterrein Moerdijk, rekening houdend met de geldende regelgeving en governance.

Bekijk de video

Paul Potters (Monotch) en Sander Maas (Sentors) vertellen in de onderstaande video hoe zij in deze pilot succesvol nieuwe technieken ontwikkeld en getest hebben. Die technieken zorgen ervoor dat data een volwaardige infrastructuur wordt voor de logistieke sector en dat belanghebbenden daarop moeten kunnen én durven vertrouwen. 

Wie zitten er achter de DALI-pilot?

Deze case in het DALI-project is een mooi voorbeeld van de samenwerking als ’triple helix’: bedrijven Sentors en Monotch, onderwijsinstellingen Breda University of applied sciences en Avans, en publieke partijen als Havenbedrijf Moerdijk, REWIN, Midpoint |Brabant en Logistics Community Brabant.

Neem contact op
Stefan van Seters

Business development

s.vanseters@rewin.nl
06-24 26 78 66

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant