DALI | De digitale vrachtbrief in RTL Transportwereld

Kijk de uitzending hier terug

Papierloos wegtransport in Europa komt snel dichterbij. Het gebruik van de e-CMR (elektronische vrachtbrief) in de transport en logistiek is bezig aan een flinke opmars. Nu vanaf april 2022 ook in Duitsland vrachtwagen-chauffeurs zonder papieren documenten de weg op mogen, komt een papierloos wegtransport in Europa steeds dichterbij.

RTL Transportwereld

De uitzending van RTL Transportwereld van 6 maart jl. laat zien dat Hans Togtema van e-CMR platform Collect + Go en Math Heetkamp van Scheuten Glas enthousiast zijn over de voordelen van e-CMR en vertellen hoe Scheuten Glas hiervan profiteert in de logistieke operatie.

Bas Groot van Breda University of applied sciences en Logistics Community Brabant (LCB) legt uit hoe het project DALI – waar REWIN partner in is – bijdraagt aan de ontwikkeling van datagedreven ontwikkelingen zoals de digitale vrachtbrief. 
Lees hier meer over de freemium e-CMR van DALI.

Video afspelen over DALI

DALI

Het DALI-project (DAta science voor Logistieke Innovatie) tilt dataficering in de logistieke sector van Zuid-Nederland naar een hoger plan tilt en laat het mkb de toegevoegde waarde van datagedreven logistiek laat ervaren. Laat je inspireren!

Neem contact op met Stefan van Seters voor de mogelijkheden.

Neem contact op
Stefan van Seters

Business development

s.vanseters@rewin.nl
06-24 26 78 66

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant