BioVoice | challengers selecteren 46 pitches

Met welke mkb'ers/start-ups die zich aanmeldden voor de challenges, gaan de grootbedrijven het vervolgtraject van BioVoice in?

Op 21 mei sloot de aanmelding voor deze BioVoice challengeronde. Maar liefst 105 pitches zijn ingediend om in te gaan op de challenges van Carbogen Amcis, Cosun, Cargill, Dow, Efteling, Renewi, SABIC, Sagro, Saver en Zorgsaam. Vele mkb’ers/zzp’ers/start-ups hebben hun idee/oplossing voor een (of meer) van de challenges ingebracht. Er zijn heel interessante voorstellen binnengekomen!

In de afgelopen twee weken bogen de ‘uitdagers’ (dus de grootbedrijven) zich over alle aangeleverde pitches en stelden ze vast welke er zouden kunnen aansluiten bij hun behoeften.
Op 4 juli konden we bekendmaken hoeveel en welke aanmelders zijn geselecteerd voor het vervolgtraject.

46 aanmeldingen voldeden aan de wensen van de challengers of hebben hen zelfs verrast. Deze 46 deelnemers zijn uitgenodigd voor een uitgebreide (digitale) kennismaking met hun challenger om de challenge te verdiepen, de oplossing te bespreken, de ‘match’ te beoordelen en de scope van de mogelijke samenwerking te bepalen. Op 2 juli weten we dan wie er doorgaan naar de volgende fase; de BioVoice challenge weeks. Hierin gaan de potentiële partners samen toewerken naar een innovatiecontract.

 

Sterk ecosysteem voor de andere innovaties
In 59 gevallen was er sprake van onvoldoende match tussen de voorgestelde oplossing en de bijbehorende challenge. Dat wil niet zeggen dat die voorstellen niet tot nieuwe business voor deze 59 partijen zouden kunnen leiden, integendeel. Het biobased/circulaire ecosysteem in het werkgebied van BioVoice (West- en Midden-Brabant en Zeeland) kan individuele bedrijven ondersteunen bij de opschaling van hun innovaties.
BioVoice partners Green Chemistry Campus en Dockwize delen de komende weken hiertoe de benodigde informatie met de betreffende pitchers. 

BioVoice 2021 - 46 pitches

Meer weten?
Ben je benieuwd naar de details van het BioVoice programma? Zou je (grootbedrijf) volgende keer zelf een challenge willen inbrengen? Bespreek het met Bob Houpts, projectmanager BioVoice!

Neem contact op
Bob Houpst

Business development

b.houpst@rewin.nl
06-14 31 48 25 

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant