XXL demo-event Robotica en Technologie

Kom alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen rond AI, VR/AR en Robotica

Datum:

12-10-2023
Klikopmorgen.nl EDIH

Ontdek de toekomst van robotica en technologie tijdens een XXL demo-event Robotica & Technologie op 12 oktober 2023! Dit evenement, onder de vlag van Klikopmorgen.nl, brengt de meest innovatieve bedrijven samen. Zij zullen praktische demonstraties geven van hun geavanceerde robotica- en technologische toepassingen. Het is dé gelegenheid om te zien hoe deze toepassingen als oplossing kunnen bijdragen aan verbeterde efficiëntie en veiligheid voor jouw werkprocessen. 
Het demo-event is een initiatief van Breda Robotics, Impuls Zeeland en KicMPi.

Interactie en inspiratie

Wat kun je verwachten op het XXL Robotica & Technologie demo-event? Het gevarieerde programma biedt een perfecte mix van praktische demonstraties en inspirerende inzichten. Gedurende de dag zijn er boeiende korte presentaties waarin experts de nieuwste ontwikkelingen delen op het gebied van Artificial Intelligence, Virtual & Augmented Reality en Robotica.

Tijdens de praktische demonstraties krijg je de unieke kans om interactie te hebben met cutting-edge robots en andere technologische hoogstandjes. Van autonome drones en humanoïde robots tot geavanceerde VR-ervaringen, het evenement biedt een overvloed aan fascinerende technologische innovaties.

Dit is dé mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals, visionaire ondernemers en experts op het gebied van robotica en technologie. Je kunt waardevolle contacten leggen, ideeën uitwisselen en mogelijk zelfs partnerschappen aangaan voor toekomstige samenwerkingen.

Wanneer en waar

Wanneer: donderdag 12 oktober | 13:30 tot 17:00 uur
Waar: Innovatiepunt De Kaap | Edisonweg 10, 4382 NW Vlissingen

Programma

  • 13.00 Inloop
  • 13.30 Welkom, toelichting op programma
  • 13.45 Presentatie resultaten van het IRI project
  • 14.00 Start demo’s – opening door Jo-Annes de Bat
  • 14.30 Technologie pitch Robotica
  • 15.00 Technologie pitch VR/AR
  • 15.30 Technologie pitch AI
  • 16.00 Netwerkmoment
  • 17.00 Einde

Exposerende bedrijven o.a.

EDIH Zuid-Nederland ondersteunt via klikopmorgen.nl de mkb-maakindustrie in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg bij hun digitaliseringsvraagstukken. De focus ligt daarbij op de sectoren agrifood, semicon, automotive, procesindustrie, medical systems en machinebouw.

We maken vooral gebruik van bestaande expertise, initiatieven en faciliteiten. Die verbinden we. Zo maken we kennis en ondersteuning door experts voor mkb’ers gratis toegankelijk.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant