European Digital Innovation Hub (EDIH) Zuid-Nederland van start! 

Full service loket voor digitale uitdagingen van mkb’ers en publieke organisaties
EDIH-ZNL Klikopmorgen

Mkb-maakbedrijven uit Zeeland, Noord-Brabant en Limburg kunnen vanaf vandaag voor ondersteuning bij hun digitalisering aankloppen bij EDIH Zuid-Nederland (EDIHZNL). Dit geldt zowel voor bedrijven die hierin hun eerste stappen zetten, als voor bedrijven die hun digitalisering juist willen versnellen: op het EDIHZNL-platform klikopmorgen.nl is iedereen welkom. 

Je kunt vanaf vandaag contact opnemen met vragen, voor matchmaking en expertadvies. Het dienstenaanbod komt vanaf juni 2023 gefaseerd op het platform beschikbaar en zal steeds verder worden uitgebreid.

Voor wie?

EDIH Zuid-Nederland is er voor de mkb-maakindustrie, inclusief de toeleverindustrie en onderhoudsbedrijven in sectoren als agrifood, procesindustrie, semicon, medical systems, machinebouw en de automotive industrie. Elk van deze sectoren heeft zijn eigen uitdagingen. EDIH Zuid-Nederland focust op praktische en concrete stappen vooruit en zoekt daarbij per branche de beste digitale middelen. 

Digitale uitdaging en kans

De hightech industrie is bezig met een enorme ontwikkeling. De hele keten, inclusief toeleveranciers maar ook andere industriële bedrijven staan daarom ook voor uitdagingen. Hoe maak je  praktische keuzes en zet je de volgende stappen in deze veranderingen? Ook andere sectoren zoals de food- of chemische industrie moeten digitale uitdagingen aangaan en tijdig hun kansen verzilveren om competitief te blijven met bijvoorbeeld de Verenigde Staten en China. 

Full service

Via ‘klikopmorgen.nl’ helpen we we Zuid-Nederlandse ondernemers bij het noodzakelijke digitaliseren. Het platform, dat nu in de lucht is, biedt uiteindelijk full-service oplossingen voor alle denkbare digitaliseringsvraagstukken. Neem zeker regelmatig een kijkje!

Wat is een EDIH precies?

De EU heeft de European Digital Innovations Hubs (EDIH’s) in het leven geroepen om te dienen als:

‘One stop shops die mkb’ers en publieke organisaties ondersteunen bij hun digitale uitdagingen, om zodoende weerbaarder en competitiever te worden.’

De EDIH Zuid-Nederland maakt vooral gebruik van bestaande expertise, initiatieven en faciliteiten. Die verbinden we. Zo maken we kennis en ondersteuning door experts voor mkb’ers gratis toegankelijk.

EDIH-ZNL EU
Neem contact op
John den Ridder

Digitalisering, dataficering en robotisering

j.denridder@rewin.nl
06-27 90 90 67

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant