Maak op 28-6 kennis met een West-Brabant datacoach tijdens Data Week NL

Kom naar themadag 'Data Skills' en bezoek de Expo

Datum:

28-06-2022

De hele wereld draait om data. En ook voor het mkb liggen er volop kansen om waarde te halen uit data. Data van jouw bedrijf, jouw processen, jouw klanten en van de markt. Wil jij als mkb’er (nog) meer inzicht krijgen in de mogelijkheden van data en AI? Maak dan een kosteloze en vrijblijvende afspraak met een REWIN-datacoach.

Kom langs tijdens Data Week NL

Een andere mogelijkheid om erachter te komen wat een datacoach voor je kan betekenen, is langskomen in Den Bosch op dinsdag 28 juni a.s.

Tijdens de Data Week NL is Den Bosch voor het 5e jaar hét podium voor ondernemers, organisaties en onderwijsinstellingen die laten zien wat anno nu de kracht van data is. Data Week NL ‘ademt’ van 27 juni t/m 2 juli 2022 zes dagen lang data midden in de Brabantse hoofdstad. Onder andere in het Innovatie Kwartier voedt Data Week NL vernieuwing, kennisdeling en beleving. Zet aan tot discussie en scherpte. En verwondert en verbindt met data-kunst, -design en -film.

datacoach

Dinsdag 28 juni | thema Data Skills

Deze interactieve dag biedt een vol programma met presentaties van toonaangevende partijen die slimme en innovatieve dingen doen met data. Bijvoorbeeld de Provincie Noord-Brabant over het project ‘Maak werk van je data’ (en de datacoaches), maar ook Capgemini, Microsoft, Jumbo, Mkb Data Science Top 50, Avans Hogeschool en Essent.

Tussen 10:00 – 10:20 uur is er speciaal voor mkb’ers een presentatie van onder meer Richard van Alphen, namens de REWIN Datacoaches. Hij staat op het podium samen met ondernemer Martijn van Silfhout van het Oosterhoutse bedrijf Cladding. Martijn realiseerde met de support van de datacoach een digitaal dashboard!
Het volledige programma vind je hier. Wil je (een deel van) de presentatie(s) bijwonen? Meld je dan aan.

Breng in elk geval een bezoek aan de Expo op de hoofdlocatie van Data Week NL. De Expo omvat activiteiten die jou als dataprofessional aan het denken zullen zetten over waarom data ertoe doet. Hier staan ook organisaties die jou als mkb-bedrijf kunnen helpen bij het optimaliseren van je datagebruik. Waaronder dus ook Richard en enkele andere Brabantse datacoaches.

Voor de Expo hoef je je niet aan te melden. Je bent van harte welkom tussen 12:00 – 17:00 uur!

Wanneer en waar?

Dinsdag 28 juni 2022 | 09:30- 21:00 uur

Presentatie ‘West-Brabant Data-economie’: 10:00 – 10:20 uur.
Kies zelf je programma-onderdelen! 

De locatie van deze activiteiten is het Innovatie Kwartier in Den Bosch (Paardskerkhofweg 15, ‘s-Hertogenbosch). Dit is het voormalige Grasso-terrein.