Kick-off Klikopmorgen.nl

Kom alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen rond AI, VR/AR en Robotica

Datum:

27-09-2023

Mkb'ers in de maakindustrie, opgelet:

Heb je hulp nodig bij het terugbrengen van jouw personeelstekort, wil je meer produceren tegen lagere kosten of juist minder fouten maken in jouw productielijn? Je bent van harte welkom op de Kick-off van Klikopmorgen.nl: hèt ondersteuningsprogramma voor digitalisering, speciaal voor industriële mkb-ondernemers in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg, die werk willen maken van hun bedrijf.

De kick-off staat bol van inspiratie van collega-ondernemers, die delen hoe zij soms met kleine stappen verrassend grote resultaten hebben behaald. Gastspreker Menno Lanting zal zorgen voor een verrassende kijk op de alledaagse praktijk en uiteraard wordt er gezorgd voor een gezellige aansluitende borrel. 

Kortom, wil jij met jouw bedrijf ook een grote sprong maken door een kleine stap te zetten?
Meld je dan nu aan via onderstaande knop!

EDIH Zuid-Nederland ondersteunt via klikopmorgen.nl de mkb-maakindustrie in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg bij hun digitaliseringsvraagstukken. De focus ligt daarbij op de sectoren agrifood, semicon, automotive, procesindustrie, medical systems en machinebouw.

We maken vooral gebruik van bestaande expertise, initiatieven en faciliteiten. Die verbinden we. Zo maken we kennis en ondersteuning door experts voor mkb’ers gratis toegankelijk.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant