Maar liefst 8 West-Brabantse ondernemers in KVK Innovatie Top 100

We doen het goed als regio en REWIN

Ondernemers uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf strijden elk jaar voor een plaats in de KVK Innovatie Top 100, dé lijst met de meest innovatieve bedrijven uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. De winnaar wordt 30 november bekend gemaakt. Als regio kijken we natuurlijk speciaal naar het aandeel van innoverende West-Brabantse bedrijven.   

Regionaal succes: 8 genomineerden

Meer dan 1/5 deel van de 100 genomineerde is afkomstig uit Brabant, als belangrijke kennis- en innovatie provincie. En meer dan 1/3 hiervan is afkomstig uit West-Brabant! Een score waar we als regio trots op mogen zijn! Wij feliciteren de genomineerden van harte met hun plek in de finale.

De acht genomineerde bedrijven zijn: HoCoSto uit Zundert, Flashover-XR,  Power Quality Saving, Sentors en SooS uit Breda, Circularity uit Etten-Leur,  Martens Keramiek uit Steenbergen, en Pixelfarming Robotics uit Altena. 

Klik hierboven op hun namen voor een korte karakterisering en informatie over deze innovatieve bedrijven. Dan is duidelijk waarom juist zij uitverkozen zijn voor de Innovatie top 100.  

Op 30 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Wij wensen onze West-Brabantse kanjers veel succes!

De link met REWIN

We zijn als regionale ontwikkelingsmaatschappij ook wel een beetje trots op de bijdrage die wij als REWIN hebben kunnen leveren aan de verschillende innovatieve activiteiten.

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant. Dat is onze pay-off. En wat blijkt: met 4 van 8 genomineerde West-Brabantse bedrijven hebben we al zeer intensieve contacten. Bijvoorbeeld vanuit onze specifieke (sector-) programma’s, startup begeleiding, door hen te helpen met het verkrijgen van subsidies en risico-kapitaal en door ondersteuning vanuit de diverse projecten.

Projecten zoals SynchUp!, dat zich richt op het aanjagen en versnellen van innovatie en bedrijvigheid. Challenges – vragen van een grootbedrijf naar een innovatieve oplossing voor een bestaand probleem – stellen we open voor de innovatiekracht van mkb’ers/start-ups. En met Symbiosis4Growth, dat circulair ondernemen stimuleert door bedrijven te verbinden om elkaars reststoffen te benutten.

De komende periode zullen we de genomineerde innovatieve bedrijven op onze website in het zonnetje zetten

Neem contact op
Yvette Estourgie

Programmamanagement
Innovatief Mkb

y.estourgie@rewin.nl
06-12 58 01 83

Neem contact op
Arthur Nijhuis

Programmamanagement Startup & Scale-up | B'WISE

a.nijhuis@rewin.nl
06-10 21 18 89

Neem contact op
Mathijs van Campenhout

Strategisch adviseur

m.vancampenhout@rewin.nl
06-51 99 76 75

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant