Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat
De pagina staat in het archief

Profilon Maintenance Linqs op 24 mei 2012

Nieuwe technologieën veroveren de onderhoudsindustrie. Misschien wel als één van de antwoorden op de vergrijzende beroepsbevolking. Maar ook met die technologie moet gewerkt kunnen worden. En daarvoor zijn jongeren nodig die techniek kennen, willen leren en willen uitoefenen.

 

Profilon Maintenance Linqs

Bij de Profilon Maintenance Linqs bijeenkomst op 24 mei 2012i in de Hogeschool Utrecht, staat het boeien, binden en behouden van vrouwen en mannen voor technische beroepen centraal. Saskia Risseeuw bespreekt met u wat zij tegenkomt wanneer ze als programmamanager van TechniekTalent.nu bij bedrijven komt. Haar verhaal wordt versterkt door de praktijkervaring van Arjan Poppema, eigenaar van LiteCad BV. Hij zorgt er bijvoorbeeld voor dat hij met incompany trainingen zijn personeel behoudt en zorgt dat nieuwe technieken bijdragen aan het werkplezier en het succes van het bedrijf.

 

Programma

 15.45 uur   Ontvangst
 16.00 uur  Opening
 16.05 uur  Lezing door Saskia Risseeuw, TechniekTalent.nu
 16.30 uur  Lezing door Arjan Poppema, LiteCad
 17.00 uur  Discussie
 17.30 uur  Borrel en netwerken

 

Aanmelden of meer informatie
Aanmelden voor de Profilon Maintenance Linqs kan via www.industrielinqs.nl/pml Voor vragen over sponsoring, logistieke en/of inhoudelijke informatie kunt u terecht bij de congresorganisatie Industrielinqs: Kiki Nelson, tel 020 - 31 22 791 of kiki.nelson@industrielinqs.nl

 

Meer lezen over het tekort aan technici in de maintenance sector?

 

voorkant uitgave technici tekort voor maintenance      

De uitgave 'Help, technici tekort' geeft een inkijk in het project Best in Class Human Capital Aanpak voor World Class Maintenance. Het project richtte zich op het aanpakken van het tekort aan maintenancepersoneel door inzet van concrete pilots zoals een bedrijfsschool of uitwisseling van personeel. De ervaringen van het vierjarige project nu, onder leiding van penvoeder Herman den Boeft van Ardee uit Bergen op Zoom en projectleider John Kustermans van REWIN, gebundeld in de publicatie: Help, technici tekort!

 

Bekijk hier de publicatie of bestel - gratis - door te mailen naar Stefan van Seters van REWIN West-Brabant, s.vanseters@rewin.nl of Herman den Boeft van Ardee,  hdboeft@ardee.nl