Symbiosis4Growth | Nieuwe werksessie in Geertruidenberg

Speciaal voor mkb'ers met interesse in uitwisseling van reststromen

Datum:

05-07-2023

Symbiosis4Growth, een initiatief van REWIN, organiseert werksessies waarbij bedrijven onderling reststromen kunnen uitwisselen.

Op 5 juli a.s. organiseren we in het stadhuis van Geertruidenberg weer zo’n S4G werksessie. Deze is uitsluitend voor bedrijven met interesse in uitwisseling van reststromen. Deelname is kosteloos.  

Datum en locatie

Wanneer: woensdag 5 juli 2023 |  16.30 – 19.30 uur (walking dinner inbegrepen)
Waar:  Oude Stadhuis Geertruidenberg | Markt 36-38, Geertruidenberg
Voor:  Bedrijven (mkb en grootbedrijven)
Contactpersoon: Nicole de Kort (n.dekort@geertruidenberg.nl)

Over de workshop

Beschik je over reststromen die je op dit moment geld kosten, maar in potentie meer waarde in zich hebben? Of heb je juist behoefte aan grondstoffen die potentieel uit reststromen van andere bedrijven kunnen worden geproduceerd?

In deze workshop, georganiseerd door REWIN en gemeente Geertruidenberg, bieden bedrijven elkaar reststromen aan: dit kan biomassa zijn, proceswater, restwarmte, hoog- of laagwaardige reststromen, maar ook personeel of apparatuur. Circa 15-25 bedrijven gaan tijdens de bijeenkomst actief op zoek naar concrete samenwerkingsmogelijkheden die kunnen leiden tot kostenbesparing, een positieve bijdrage leveren aan het milieu en innovatie stimuleren. Veel ondernemers hebben al met succes gebruik gemaakt van deze aanpak, die altijd onder deskundige begeleiding van projectmanagers van REWIN, Impuls Zeeland  en RVO staat.

Door met elkaar in gesprek te gaan over wat ieder over heeft en wat ieder zou kunnen gebruiken, ontstaan er matches tussen bedrijven en daarmee interessante kansen voor jouw bedrijf en bedrijven in je omgeving.

Aanmelden

Interesse in deelname? Via de onderstaande knop kom je bij het aanmeldformulier.

S4G

Wat is Symbiosis4Growth?

S4G is een samenwerkingsplatform om industriële symbiose voor het mkb in West-Brabant, Midden-Brabant en Zeeland te versnellen en realiseren. Het doel van dit platform is om bedrijven aan elkaar te koppelen om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar uit te wisselen. Kijk voor meer informatie op  www.symbiosis4growth.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant