SeaBioComp | Slotconferentie

Biobased composieten: dé oplossing in de maritieme omgeving?

Datum:

19-01-2023

Het Europese project SeaBioComp  ontwikkelt nieuwe biogebaseerde thermoplastische composietmaterialen voor maritieme toepassingen.
Vele (West-Brabantse) bedrijven en andere geïnteresseerden leverden de afgelopen jaren op hun eigen wijze en vanuit hun eigen vakgebied support in SeaBioComp. Bijvoorbeeld aan applicaties voor de ontwikkelde biocomposietmaterialen en productiemethoden; compression moulding, RIFT en 3D printing. Of ze dachten mee over een mogelijk vervolg van het project. SeaBioComp bevindt zich nu namelijk in de afrondende fase.

Eindconferentie

Namens alle partijen achter SeaBioComp nodigen we je graag uit om deel te nemen aan de eindconferentie met als thema
Bio-based composites: are they a solution for the marine environment?.

Het slotevent vindt plaats in de VLIZ-faciliteiten in Oostende (BE)

Wanneer: Donderdag 19 januari 2023 | 10:00 tot 14:30 uur
Waar: InnovOcean Campus, Jacobsenstraat 1, 8400 Oostende, België
Taal: Engels, in verband met het internationale karakter van het project.

Interesse?

Voor meer informatie over het programma en de locatie, bezoek de website van organiserend projectparner VLIZ: https://www.vliz.be/en/event/2023-seabiocomp-final-conference

Direct aanmelden? Dat kan via de onderstaande knop.

SeaBioComp

Verhinderd, maar wil je toch meedenken?

Kan je 19 januari niet aanwezig zijn, maar heb je toch ideeën of suggesties over hoe (inter)nationaal een vervolg kan worden gegeven aan het SeaBioComp project? Schroom niet om contact met op te nemen met Esther Stapper via mail of tel. 06 44 348 214.

Profiteer van alle opgebouwde kennis

Een schat aan technische informatie over o.a. de SeaBioComp materialen, de productieprocessen en over benodigde aanpassingen voor het 3D-printen van biocomposieten zijn beschikbaar als downloads op de website http://www.seabiocomp.eu/downloads/.

SeaBioComp

Het 42 maanden durend project SeaBioComp is gefinancierd door het Interreg 2 Seas Mers Zeeën fonds van de Europese Unie. Het project heeft 11 Europese partners: Centexbel, CETI (Europees Centrum voor Innovatief Textiel), VLIZ (Vlaams Marien Instituut), ARMINES (Vereniging voor onderzoek en ontwikkeling van industriële verwerkingsmethoden), Poly Products, Universiteit van Plymouth, Universiteit van Portsmouth, Marine South East Ltd, EuraMaterials, IFREMER en REWIN. Daarnaast heeft het project 9 waarnemende partners.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant