LEVEL UP 2023 – hét event voor de startup-community

Ontmoet inspirerende founders, ondernemers met lef en relevante investeerders.

Datum:

25-09-2023

Geef jouw groei en die van je startup een boost en kom 25 september naar LEVEL UP 2023. Ontmoet inspirerende founders, ondernemers met lef en relevante investeerders. Participeer in geweldige workshops en luister naar klinkende keynotes. Onder andere van Kees Aarts, founder van Protix met een fabriek in Bergen op Zoom.

Wat levert het je op?

o Leer hoe je jouw businessmodel beter kunt afstemmen op je markt
o Ervaar hoe anderen hun beste team ooit samenstelden
o Versterk je pitch in het Investeerderscafé
o Deel je uitdagingen in het Clubhouse en krijg antwoorden van peers
o Netwerk met ondernemers, accelerators en investors

LEVEL UP 2023 is een gezamenlijk initiatief van BOM, Braventure, The Gate, Brainport en MT/Sprout. REWIN is een van de sponsoren van het event. LEVEL UP is gratis voor startup-founders, ondernemers en investeerders, maar let op: gratis is niet vrijblijvend. Aanmelden is komen!

Datum en locatie

Wanneer: maandag 25 september | 9:30 tot 19:00 uur – inloop vanaf 9:00 uur
Waar: Evoluon | Noord Brabantlaan 1A | 5652 LA Eindhoven

Investeerderscafé

In het LEVEL UP Investeerderscafé vinden twee pitch-estafettes plaats. Twintig startup-founders nemen de vloer en scherpen hun ideeën aan tientallen investeerders. 

Clubhouse

Twijfels over je marktbewerking? Benieuwd hoe anderen investeerders overtuigen? Vragen over de slimste manier om te crowdfunden? Agendeer ze in het LEVEL UP Clubhouse en nodig andere founders uit om met jou in gesprek te gaan. Het Clubhouse is de gehele dag open.

Brabant 40 startup

Brabant 40

De fonkelnieuwe Brabantbrede prijs van onder meer Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), Braventure, AgriFood Capital, Brainport Development, REWIN, Midpoint Brabant, Bossche Investerings Maatschappij (BIM) en The Gate.
Maar de Brabant40 is niet alleen een award, het is ook een jaarlijks terugkerende lijst van de veertig meest veelbelovende startups van Noord-Brabant. Impactvolle startups krijgen daarmee het podium dat ze verdienen én het toont aan hoe ondernemend en vernieuwend Brabant is. 

Uit de genomineerden kiest een deskundige jury de beste drie. Zij pitchen op LEVEL UP 2023 tijdens een spectaculaire awardshow. Diezelfde jury verkiest vervolgens een winnaar. De winnaar oogst media-aandacht, een gave award en eeuwige roem!

Aanmelden voor LEVEL UP 2023

Update 21-8-23:  LEVEL UP 2023 is volgeboekt, je kunt je aanmelden voor de reserve-lijst. Zodra er een plek vrij komt en je voldoet aan de voorwaarden, krijg je bericht. 

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant