Dialoog NEx-T West-Brabant

Denk je mee? Hoe te versnellen naar een duurzame en inclusieve economie in West-Brabant.

Datum:

04-04-2023

Hoe kunnen we versnellen naar een meer duurzame en inclusieve economie in West-Brabant? Met deze hoofdvraag starten de Economic Board West-Brabant, REWIN en Rabobank een grootschalig onderzoek onder de titel NEx-T West-Brabant. 

We organiseren een speciale dialoogsessie om kennis op te halen en te delen op dinsdag 4 april bij de Rabobank in Breda. 

Wanneer
Dinsdag 04/04/2023 16:00 – 21:00

Waar
Rabobank Breda: Kloosterplein 1, 4811 GP Breda

Waarom deze bijeenkomst?

Onze economie staat voor grote uitdagingen om duurzamer en meer inclusief te worden. Voor ondernemers is verduurzamen van groot belang om ook in de toekomst bestaansrecht te houden. Uit onderzoek van RaboResearch over de transitie naar deze nieuwe duurzame en meer inclusieve economie blijkt echter dat deze beweging stagneert. Er is dus werk aan de winkel! 

REWIN, EBWB en Rabobank organiseren daarom de sessie NEx-T West-Brabant om kennis op te halen en te delen.  

Leren met én van andere ondernemers

Om de transitie naar de nieuwe economie te versnellen is  kennis nodig over wat wel en niet werkt in deze transitie. Die kennis halen we op door in dialoog met ondernemers, overheid en onderwijs ervaringen en ambities met elkaar te delen; Wat helpt jou om mee te gaan in deze transitie naar een nieuwe economie? Wat heeft gewerkt en welke belemmeringen ervaar je? Wat verwacht je van de (bedrijfs)omgeving?

Tijdens de dialoog zoeken we gezamenlijk naar antwoorden op deze en gerelateerde vragen. Het doel van de dialoog is om te komen tot concrete handvatten en persoonlijke inzichten die nodig zijn om de transitie naar een nieuwe economie gezamenlijk te versnellen.

Meer info

Heb je belangstelling voor deelname? Wil je meer informatie? Wil je je aanmelden? Neem contact op met Mathijs van Campenhout 06-51 99 76 75  m.vancampenhout@rewin.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant