9e Biorizon Bio-aromaten Event

Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van bio-aromaten en neem deel aan de vooraf te plannen bilaterale matchmaking sessies!

Datum:

01-12-2022

Op 1 december 2022 organiseert Shared Research Center Biorizon haar 9de Biorizon Bio-Aromaten Event, online.

Biorizon jaarevent 2022

Grote industriële spelers, kleine en middelgrote bedrijven en onderzoeks- en technologie-organisaties van over de hele wereld bespreken de laatste ontwikkelingen op het gebied van bio-aromaten om samen biobased business te versnellen. In de afgelopen jaren is dit uitgegroeid tot een niet-te-missen event voor iedereen die geïnteresseerd is in hernieuwbare aromaten. Afgelopen editie trok 305 deelnemers uit 28 landen.

LET OP: Deze bijeenkomst is onderdeel van een combi-event.
Op 6 oktober 2022 organiseren Shared Research Center Biorizon & VITO’s LignoValue Pilot Plant namelijk ook een live netwerkevent bij VITO in Mol. Op deze manier biedt Biorizon zowel (live) netwerkmogelijkheden en een bezoek aan de indrukwekkende LignoValue Pilot Plant, als een inhoudelijke update van de huidige technologische ontwikkeling van hernieuwbare, functionele aromaten. Het is aan jou of je deelneemt aan Biorizon’s live netwerkevent op 6 oktober, het inhoudelijke webinar met 1:1 virtuele matchmaking sessies op 1 december, of beide.

Biorizon Bio-Aromaten event

Programma Biorizon Bio-aromaten Event

  1. Korte, plenaire, interactieve presentaties rond Biorizon’s opschaling van de productie van bio-aromaten met premium eigenschappen. Plus een keynote door Decathlon die je niet wilt missen!
  2. Neem deel aan de virtuele matchmaking-sessies die vanaf nu kunnen worden ingepland en ontmoet partijen uit de hele bio-aromaten waardeketen van over de hele wereld!

Deelnemen?

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant