Data Value Center - Smart Industry (DVC-SI) is er voor het mkb

Officiële start en opening kantoor DVC-SI
Het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) heeft op 2 juli de subsidieaanvraag officieel gehonoreerd gekregen van de Provincie Brabant i.s.m. Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Groen licht waarmee alle partners écht samen kunnen werken om de Smart Industry in Brabant te helpen meer waarde uit data te halen. Medio oktober opent het DVC-SI een eigen kantoor op de Brainport Industries Campus.

DVC-SI is er voor het mkb
Ondernemingen helpen meerwaarde te creëren en concurrerender te worden met data, dat is het doel van het DVC-SI. Het Center ondersteunt ondernemers, beslissers en professionals bij het optimaal inzetten van data: voor het optimaliseren van processen, de ontwikkeling van nieuwe diensten en verdienmodellen, en het versterken van de daarvoor benodigde kennis en competenties.
Met de onafhankelijke en laagdrempelige aanpak van DVC-SI helpen de partners de Nederlandse maakindustrie in te spelen op de zich snel ontwikkelende data-economie en zo hun concurrentiepositie te versterken. Dat doen ze door het bundelen en toegankelijk maken van kennis, kunde en samenwerkingsinitiatieven.

Wat is het DVC-SI? Wat kan u als mkb-ondernemer in de Smart Industry verwachten? Gerard Blom van de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij legt het in het filmpje hiernaast in 2 minuten uit. 

Hoe data-volwassen is uw onderneming?

Wilt u als mkb in de Smart Industry sector weten hoe uw organisatie zich op het gebied van data-volwassenheid verhoudt tot andere ondernemingen? Doe de Scan van DVC-SI partner JADS en ontdek!


Bezoek een event 

Op 17 oktober vond de officiële kick-off van DVC-SI plaats. Voorafgaand daaraan hebben partners van het DVC-SI in juli al hun eerste activiteiten georganiseerd, zoals de Birds Eye View serie bij Jheronimus Academy of Concurreer Digitaal van Koninklijke Metaalunie. Een vliegende start, dus. Na de zomer bent u weer van harte welkom tijdens één van de initiatieven van de 10 partners. Bekijk hier het complete event overzicht.

Initiatiefnemers DVC-SI
Het DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Brainport Development, Brainport Industries, FME, JADS, Koninklijke Metaalunie, Midpoint Brabant, REWIN, SURF en TNO, en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.Zie voor meer info: www.smartindustry.nl/dvc

Voor meer informatie, kijk op www.smartindustry.nl/dvc - of neem contact op met John den Ridder.

Data Value Center - Smart Industry

John den Ridder
John den Ridder

Programmamanager Hightech Maintenance


06 27 909 067